Ken Block'tan nefen kesen şov!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Dünyaca ünlü Amerikalı ralli ve drift yarışçısı Ken Block, ABD'nin San Francisco kentinde inanılmaz bir gösteriye imza attı.

[video=youtube;LuDN2bCIyus]http://www.youtube.com/watch?v=LuDN2bCIyus[/video]

kaynak

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
araba iyi abi o hareketleri gelsin benim 2000 model palioda yapsın vitesin kolu elindemi kalır başka şeyler mi olur bilemem :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu adam gibi araba sürsem yeter bana ömrü hayatım boyunca, daha da başka bi şey istemem

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yav bırakın bunları en zevklisi Murat'la toz toprak yolda yanlamak yaf. Gideceksin köye, bulacaksın Şahin, Doğan, Murat sonra toprak yolda gazı kökleyeceksin araba yerinde dönüyor :D

bu adam gibi araba sürsem yeter bana ömrü hayatım boyunca, daha da başka bi şey istemem
Adamın arabası iyi yaf :D Zengin adam. Uzaktan kumandalı o araba adamıda pil takıp oynatıyolar :D

Reaksiyon puanı
31
araba iyi abi o hareketleri gelsin benim 2000 model palioda yapsın vitesin kolu elindemi kalır başka şeyler mi olur bilemem :)
Önüne gelen bu arabayla bu tarz hareketleri yapabilseydi ünlü olan ken block değil onlar olurdu bireysel yetenekleri lütfen gözardı etmeyelim şu palio örneğinide çok anlamsız olmuş.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ken Block'un yeteneğini görmezden gelmeyin. Gymkhana serisini izleyin. Araba Ford Fiesta ama Fiesta demeye bin şahit ister. :D 650 beygir kendileri. Lastikleri videonun başından beri yakıyor ama videonun soununda hiç bir şey yok. :)

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yav bırakın bunları en zevklisi Murat'la toz toprak yolda yanlamak yaf. Gideceksin köye, bulacaksın Şahin, Doğan, Murat sonra toprak yolda gazı kökleyeceksin araba yerinde dönüyor :D

Adamın arabası iyi yaf :D Zengin adam. Uzaktan kumandalı o araba adamıda pil takıp oynatıyolar :D

Rc Lere Turbo Yapiyorlar haha Vee #rtgrlndr Hiçte Aç kalmasssın öyle süre bilsennn

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya arkadaşlar fazla abartmamak lazım:) o araba o süspansiyonlar o özel vites özel el freni ve araba üzerine yıllarca çalışılmış bir hayat ben olsam bende yaparım ne var ki:)

JohnDemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
midtown madness ta uçarak geçerdik şimdide ken block uçuyor :)

cavus38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
millet düz yolunda süremiyo adamın yaptığına bak sen :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşlar fazla abartmamak lazım:) o araba o süspansiyonlar o özel vites özel el freni ve araba üzerine yıllarca çalışılmış bir hayat ben olsam bende yaparım ne var ki:)
Tabi ki yaparsın ama yapan kişiye de abartmak lazım :) Çünkü serinin en başından beri kendini belli ediyor ki bence bu en iyisi olmuş. İş sadece araçta değil onları yapabilmek var. Kendi hemde Rally şampiyonu yani. İçi boş birisi değildir. Tebrik etmek lazım :)

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu adam bi türkiyeye gelmedi gitti ona yanarim

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şov güzel de sadece bunlarla olmuyor. Mert kardeşimin eski bir yorumunu koyarak cevaplıyorum.

2012 (20)

Ken reyizzz bu becerilerini dünya ralli şampiyonasında göstermesini bekliyoruz kendisinin zuahahahah diğer pilotlar hiç böyle reklam yapmaya ihtiyaç duyuyormu ? Koyuyor +20yi geçiyor :D :D

23ma0ci.jpg

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tabi ki yaparsın ama yapan kişiye de abartmak lazım :) Çünkü serinin en başından beri kendini belli ediyor ki bence bu en iyisi olmuş. İş sadece araçta değil onları yapabilmek var. Kendi hemde Rally şampiyonu yani. İçi boş birisi değildir. Tebrik etmek lazım :)

peki seni kırmım canım kardeşim

Tebrik ederim seni keno:):):)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Helal olsun adama film gibi izledim valla :)

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2010 bizim turkler bunun sitesini hacklediler o aklima geldi ya :)

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ken Block diyorum başka da bişey demiyorum adam full sıfır çiziyo şimdi aklıma bizim sınıftan tofaşçı birkan geldi o da şahinle sıfır çizmeye çalışıyordu ama bi ken block değil tabi :hammer: