S
SDN Okuru
SDN Okuru
soğan verme zehirler veteriner dedi.. soğan,sarımsak,üzüm ve şekerli şeyler şeker hastası yapabilir aklınızda bulunsun
Köpekler sebze, meyve yerler. Ben arada salata veriyorum. İlk görenler çok şaşırıyor ama yiyorlar. Ot da yiyor ama 10 cm gibi uzun ot yedikten sonra mideyi komple kusuyor. Bazıları hasta olduklarında ot yerler diyor ama bence öyle değil. Sanıyorum o kadar uzun otu çiğnemeden yemesinden kaynaklanıyor.Nasıl alıştırırsan öyle giderler ben hıyar yiyen kedi köpek bile gördüm
Hatta kuzenimin serasında köpek var müsait bir zamanda hıyar yediğini videoya çekip buraya ekleyeyim...
Köpekler ot yerler.Köpekler sebze, meyve yerler. Ben arada salata veriyorum. İlk görenler çok şaşırıyor ama yiyorlar. Ot da yiyor ama 10 cm gibi uzun ot yedikten sonra mideyi komple kusuyor. Bazıları hasta olduklarında ot yerler diyor ama bence öyle değil. Sanıyorum o kadar uzun otu çiğnemeden yemesinden kaynaklanıyor.
Köpekler sebze, meyve yerler. Ben arada salata veriyorum. İlk görenler çok şaşırıyor ama yiyorlar. Ot da yiyor ama 10 cm gibi uzun ot yedikten sonra mideyi komple kusuyor. Bazıları hasta olduklarında ot yerler diyor ama bence öyle değil. Sanıyorum o kadar uzun otu çiğnemeden yemesinden kaynaklanıyor.
Evet bizimkide yiyor. Bilimsel yönünü bilmiyorum ama bana hazımsızlıktan gelmedi. Yediği otlar uzunsa kusuyor.Köpekler ot yerler.
Bazen Hazım problemi yaşadıklarında yada hasta olduklarında yerler.
Ama her otu yemezler,özellikle yedikleri bir ot var onu arar bulurlar.
3 tane köpeğim olduğundan biliyorum.
Kediler, midelerinde biriken kıl yumaklarını kusabilmek için dışarıda çim, yeşillik ne bulurlarsa yerler.
Muhtemelen köpeklerde de benzer bir sindirim olayı vardır.
Kedi köpek etçil hayvanlardır. Sindirim sistemleri ona göre hareket eder.
Her zaman sebze vermek sakıncalı olabilir.
Evet bizimkide yiyor. Bilimsel yönünü bilmiyorum ama bana hazımsızlıktan gelmedi. Yediği otlar uzunsa kusuyor.
Sebze ve meyveleri büyük dilimler halinde yemekte zorlanıyor ama ufak ufak dilimlerseniz afiyetle yiyor. Benim yedirdiklerim havuç, ayva, elma, mandalina, limon, hıyar, salata. Yaz mevsimi geldi. Yakında karpuzdan giriş yaparız. Ot hariç hiç birinde de rahatsızlanmadı, kusmadı. Zaten köpek mamalarında et, balık dışında sebzelerde var.
Köpeklere zararlı olan kakao, kahve ve fazla şeker. Bir köpek sebepsiz yere komaya girdi veya öldüyse sebebi bunlar olabilir. Birileri köpeğe çikolata yediriyor olabilir. Hiç akla gelmeyecek şeyler.
Köpekler ot yerler.
Bazen Hazım problemi yaşadıklarında yada hasta olduklarında yerler.
Ama her otu yemezler,özellikle yedikleri bir ot var onu arar bulurlar.
3 tane köpeğim olduğundan biliyorum.
Olabilir.Ayrık otu ?
Ayrık otu hazıma iyi geliyorsa biz de yiyek
haşlanmıs yumurta beyazı ile sarısını ayrı yere koyun,sucuk,salam,sosis,içine biraz su katılmış süt,mama,balık,az yağlı makarna