Yav he he tamam dikkat ettim.@fthtsdmr dikkat ederseniz alıntıyı sizden yapmadım. Tehlikenin farkındamısınız sloganıyla yola çıkan zihniyet için söyledim.
hastalık bu usta.Allah şifa versin bu hastalığa yakalananlara.
![]()
acımasız gerçekler...
Trafolara bu tarz hayvanların girmesi ve bu sebepten elektriklerin kesilmesi gayet rutin, daha önce defalarca yaşanmış bir olayken hala neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamak güç.
Evet Haklısın.
Aynen olur öyle şeyler.bugün kedi girer.yarın köpek.pek kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.rutin olaylar bunlar.secim günü olması tamamen tesadüf.
velevki birileri bilerek kesmis olsun, yukarda dedigim gibi her sandigi nerdeyse 500 kisi koruyor, herhangi bir partinin hile yapma sansi 0 , bu yapilanlar cok buyuk ayip ve terbiyesizlik.
Aynen olur öyle şeyler.bugün kedi girer.yarın köpek.pek kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.rutin olaylar bunlar.secim günü olması tamamen tesadüf.
her sandığı 500 kişi mi koruyor? arkadaşım bende sandıktaydım.. kaç kişi vardı söylüyeyim sana... sandık başkanı + 2 gönüllü + 3 parti temsilcisi... hile yapma şansı falan 0 değil..
o kazanır bu kazanır şu kazanır.. benim aklıma takılan böyle bir açıklama... o kadar kesintinin olduğu her trafoya mı kedi girdi? yoksa Türkiye genelinde tek trafo mu var?
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] 'cim, canım benim.. ben sana diyim açıkca.. gönüllüydüm.. mhp'nin temsilcisi gelmeyince beni oraya aldılar.. bir kişi ak partidendi.. o da üst komşum olduğu için biliyorum.. diğeri kimin temsilcisiydi inan bilmiyorum, sormadım... beni de ilgilendirmez.. koskoca ckp, koskoca akp, koskoca mhp diye birşey yok.. hepsi aynı yolun yolcusu..Yazık, çok yazık. Koskoca Chp sandık başına koyacak adam bulamıyor mu?![]()
@mr_rain 'cim, canım benim.. ben sana diyim açıkca.. gönüllüydüm.. mhp'nin temsilcisi gelmeyince beni oraya aldılar.. bir kişi ak partidendi.. o da üst komşum olduğu için biliyorum.. diğeri kimin temsilcisiydi inan bilmiyorum, sormadım... beni de ilgilendirmez.. koskoca ckp, koskoca akp, koskoca mhp diye birşey yok.. hepsi aynı yolun yolcusu..
Kesintilerden birinin nedeninin kedi olduğunu söylüyor. Olayı başka yerinden anlamak bu olsa gerek.
Ben de onu diyorum, Türkiye'nin en köklü partisi dolduramıyor mu sandık başını? Göz açtırmaması lazım kimseye, gönüllüsüyle görevlisiyle kuş uçurtmaz istese...![]()
neremle anlamışım canım? konuda bana göstersene sadece bir yerle ilgili olduğunu belirten cümleyi.. kediler değilde kedi dediği için mi?
https://www.facebook.com/photo.php?v=647546901984735&set=vb.146826292056801&type=2&theater
28. saniyeden itibaren konuşma aynen şöyle:
Şimdi arkadaşlar. Biraz böyle esprili gibi kabul etmeyin lütfen. Bir tanesine Bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı.
bak şimdi arkadaşım.. buradaki konuda ne yazıyor? benim cevabımda ona göre oldu..
senin gönderdiğin video da eyvallah bir tanesine kedi girdi diyor tamam.. peki konuşmanın devamı nerede? çünkü sorulan sorulara dikkat ettiysen birkaç yerin adı geçiyor..
Ben o videoyu izledikten sonra bu haberi gördüm. Direkt yorumlara geçtim. Konudaki haberi şimdi okudum da; ya yanlış aktarılmış ya da Hürriyet kasıtlı davranmış. Devamı şöyleymiş*:
"Arkadaşlar bir espri gibi kabul etmeyin lütfen; bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Komple bunların kafesleri yapılıyor. Bu geçen ayda olmuştu. Bunları seçime bağlamak yanlış diyorum. Özellikle AK Parti'nin alacağı sonuçları anketlerde görenlerin mazeret üretmeyle alakalı işlemleridir. Başbakan Erdoğan, 'Güçlü bir muhalefet istiyorum' derken yorum yapıldı. 'Muhalefet dizayn mı edilmek isteniyor?' diye. Seçimlerde istedikleri sonuçlara ulaşamayan partilerin veya 8 seçimdir ikinci parti bile olamayan partilerin bu tür mazeretlerin arkasına sığınmasını biz doğru bulmayız. Demokratik de bulmayız. Toroslar bölgesindeki 5 ilden bahsediyoruz ve dediğim gibi 5 ilde de muhalefet partileri kazanmıştır. Kendilerini de o illerde tebrik ediyoruz. Elektrik ile ilgili herhangi bir mazeretlerinin olamayacağını açıkca görüyoruz ve varsa itiraz etsinler. 'Biz kazandık ama buna rağmen itiraz ediyoruz' desinler."
kazanmak için kestiler ama kazanamadılar demekki.İyide Elektrik Kesilen yerlerde Ak Parti Kaybetti.
Bahane Bahane Bahane...
Ama şu güzel,Proje üretmeye basmayan chp kafası Bahane üretiyor.
Elektrik Direklerinin arkasına saklanmak,Muhalefetin Ağır mağlubiyetine gizlemez.![]()
her sandığı 500 kişi mi koruyor? arkadaşım bende sandıktaydım.. kaç kişi vardı söylüyeyim sana... sandık başkanı + 2 gönüllü + 3 parti temsilcisi... hile yapma şansı falan 0 değil..