Kedidir kedi gerçek oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kloznr.jpg
[/URL][/IMG]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@fthtsdmr dikkat ederseniz alıntıyı sizden yapmadım. Tehlikenin farkındamısınız sloganıyla yola çıkan zihniyet için söyledim.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Trafolara bu tarz hayvanların girmesi ve bu sebepten elektriklerin kesilmesi gayet rutin, daha önce defalarca yaşanmış bir olayken hala neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamak güç.

Bakan Bey ciddi bir konuda ciddi bir açıklama yapıyor ve hep bir ağızdan koro başlıyor. Trafoya kedi girdiyse ne deseydi Bakan Bey, yıldırım düştü mü deseydi? Kedi girmiş ve bu sebepten dolayı elektrikler kesilmiş, maalesef hayvancağız da telef olmuş. Mal bulmuş mağribi gibi yükleniyorsunuz, yükleniyorsunuz da bunu yaparken Allah aşkına kendinize bir bakın ben ne söylüyorum diye. Lütfen.

Buyrun bu Bakan Bey'in bahsettiği trafoya giren kedinin resmi :

010420141340396093979_4.jpg

Buyrun bunlar da çeşitli tarihlerde farklı yerlerde trafoya giren kedilerin haber linkleri. Emin olun arasanız bunlar gibi onlarca haber daha bulursunuz.

http://www.hurhaber.com/trafoya-giren-kedi-elektriksiz-birakti/haber-104298

http://www.habervitrini.com/gundem/trafoya-giren-kedi-antalyayi-elektriksiz-birakti-264452/

http://www.habervitrini.com/gundem/trafoya-giren-kedi-antalyayi-elektriksiz-birakti-264452/

http://www.haber5.com/siviltoplum/trafoya-giren-kedi-hastaneyi-yakti

http://www.haberx.com/trafoya_giren_kedi_1_saat_elektriksiz_birakti(17,n,10741647,008).aspx

http://www.pusulagazetesi.com.tr/ha...aberler&osmanli=hdetay&aid=24669&titlem=24669

http://www.adanamedya.com/kedi-trafo-patlatti-itfaiye-alarma-gecti-14640h.htm

http://hayvanhaber.blogcu.com/trafoya-giren-sansar-ilceyi-karanlikta-birakti/6095832

http://www.medyatrabzon.com/kedi-yavrusunu-kurtarma-operasyonu-64922h.htm

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Diyelimki dogal veya dogal olmayan sebebler ile elektrikler kesildi. her secim bolgesinde sandiklarin basinda 500 tane adam var, her partiden min 20-50 arasi adam sandiklari korumak ve hile olmasini engellemek uzere gorevlendirilmis. Yani CHP liler diyorki bu 500 tane adamin arasinda AKP liler elektrikleri kesti, Gece gorus durbunlerini cikarti sandiklarda hile yaptilar.

elektriklerler kesinlince ne olur ? ancak sonuclar gec gider, Zaten CHP li baskanlarda oyle dedi, islak imza isleri uzuyor sonuclar gec gidiyor dediler. yani elektrikler kesildi diye 500 kisinin basinda durdugu bir sandikda hile olmaz.

Birde ben hala anlamis degilim, AKP o kadar proje soyledi, hava alani dedi, yol dedi, universite dedi, antalyaya geldi dunyanin saglik sehri yapacagiz dedi projelerini acikladi. ben dikkat ettim chp her gittigi mitting de akp su kadar para caldi, akp pkk ya desktek verdi falanda filanda, Bir kere cikip arkadaslar sehrinize daha once sunu yaptik yeni donemde bunlari yapacagiz demediler.
Mozat u 1.5 lira yapacagim kk nin tek vaadi ve projesi, fakat uzanlarda ise yaramadi o.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
acımasız gerçekler...

Evet Haklısın.

Trafolara bu tarz hayvanların girmesi ve bu sebepten elektriklerin kesilmesi gayet rutin, daha önce defalarca yaşanmış bir olayken hala neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamak güç.

Aynen olur öyle şeyler.bugün kedi girer.yarın köpek.pek kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.rutin olaylar bunlar.secim günü olması tamamen tesadüf.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet Haklısın.

Aynen olur öyle şeyler.bugün kedi girer.yarın köpek.pek kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.rutin olaylar bunlar.secim günü olması tamamen tesadüf.

velevki birileri bilerek kesmis olsun, yukarda dedigim gibi her sandigi nerdeyse 500 kisi koruyor, herhangi bir partinin hile yapma sansi 0 , bu yapilanlar cok buyuk ayip ve terbiyesizlik.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
velevki birileri bilerek kesmis olsun, yukarda dedigim gibi her sandigi nerdeyse 500 kisi koruyor, herhangi bir partinin hile yapma sansi 0 , bu yapilanlar cok buyuk ayip ve terbiyesizlik.

her sandığı 500 kişi mi koruyor? arkadaşım bende sandıktaydım.. kaç kişi vardı söylüyeyim sana... sandık başkanı + 2 gönüllü + 3 parti temsilcisi... hile yapma şansı falan 0 değil..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hürriyet bulmuş trafoyu:

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın,yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili yaptığı “Trafoya kedi girdi” açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada kısa süre içinde yüzlerce kedi fotoğrafı ve esprisi paylaşılırken, biz de Hürriyet olarak olayın nasıl yaşandığını araştırdık ve kedinin girdiği o trafonun İstanbul'da olduğunu öğrendik. Hürriyet

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
[video=youtube;R8tCXvC3OYM]http://www.youtube.com/watch?v=R8tCXvC3OYM[/video]

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kediciğie acıdım şimdi. Patlatmıştır bir yerlerini.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Size daha önce yaşan olayların küçük bir kısmını listelediğim halde maalesef siz hâlâ olaya başka gözle bakmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bilim insanları buna da Sulandırma Sendromu derseler yanlış olmaz . Bakan Bey yalan, yanlış ya da aklın mantığın kabul etmediği bir şey söylemiş olsa "tamam haklısınız" diyeceğim ama bu olay tamamen normal, daha önce defalarca yaşanmış bir olay. Yapacak bir şey yok aslında. Size ve sizin gibi düşünenlere bazı gerçekleri ne kadar anlatırsam anlatayım "anlatamayacağımı" çok iyi biliyorum. Niyeyse yine de yazıyorum.

Tekrar ediyorum, bahse konu elektrik trafolarına hayvanların genellikle de kedilerin girmesi çok sık yaşanan bir durum. Seçim akşamı, yılbaşı, bayram seyran bilmez hayvancağız. Ne yapsaydı yani, "aa bugün seçim var, yanlış anlaşılır yarın gireyim mi" deseydi? Adına tesâdüf, tevâfuk ne derseniz deyin durum bu. Öküz altında buzağı aramamak gerek.

Daha söylenecek çok şey var ama konuyu siyasî boyuta taşımak istemiyorum çünkü siyaset konuşmak pek âdetim değil.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
her sandığı 500 kişi mi koruyor? arkadaşım bende sandıktaydım.. kaç kişi vardı söylüyeyim sana... sandık başkanı + 2 gönüllü + 3 parti temsilcisi... hile yapma şansı falan 0 değil..

Yazık, çok yazık. Koskoca Chp sandık başına koyacak adam bulamıyor mu? :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
o kazanır bu kazanır şu kazanır.. benim aklıma takılan böyle bir açıklama... o kadar kesintinin olduğu her trafoya mı kedi girdi? yoksa Türkiye genelinde tek trafo mu var?

Kesintilerden birinin nedeninin kedi olduğunu söylüyor. Olayı başka yerinden anlamak bu olsa gerek.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yazık, çok yazık. Koskoca Chp sandık başına koyacak adam bulamıyor mu? :)
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] 'cim, canım benim.. ben sana diyim açıkca.. gönüllüydüm.. mhp'nin temsilcisi gelmeyince beni oraya aldılar.. bir kişi ak partidendi.. o da üst komşum olduğu için biliyorum.. diğeri kimin temsilcisiydi inan bilmiyorum, sormadım... beni de ilgilendirmez.. koskoca ckp, koskoca akp, koskoca mhp diye birşey yok.. hepsi aynı yolun yolcusu..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
@mr_rain 'cim, canım benim.. ben sana diyim açıkca.. gönüllüydüm.. mhp'nin temsilcisi gelmeyince beni oraya aldılar.. bir kişi ak partidendi.. o da üst komşum olduğu için biliyorum.. diğeri kimin temsilcisiydi inan bilmiyorum, sormadım... beni de ilgilendirmez.. koskoca ckp, koskoca akp, koskoca mhp diye birşey yok.. hepsi aynı yolun yolcusu..

Ben de onu diyorum, Türkiye'nin en köklü partisi dolduramıyor mu sandık başını? Göz açtırmaması lazım kimseye, gönüllüsüyle görevlisiyle kuş uçurtmaz istese... :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Kesintilerden birinin nedeninin kedi olduğunu söylüyor. Olayı başka yerinden anlamak bu olsa gerek.

neremle anlamışım canım? konuda bana göstersene sadece bir yerle ilgili olduğunu belirten cümleyi.. kediler değilde kedi dediği için mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de onu diyorum, Türkiye'nin en köklü partisi dolduramıyor mu sandık başını? Göz açtırmaması lazım kimseye, gönüllüsüyle görevlisiyle kuş uçurtmaz istese... :)

partisi değil, partileri dolduramıyor.. takmışsın bir chp ye.. yaa allah aşkına kuş uçurtmasa ne olur? Toma girer içeri, su sıkar, ses bombası atar... (Tomayıda içeri soktum) :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
https://www.facebook.com/photo.php?v=647546901984735&set=vb.146826292056801&type=2&theater

28. saniyeden itibaren konuşma aynen şöyle:

Şimdi arkadaşlar. Biraz böyle esprili gibi kabul etmeyin lütfen. Bir tanesine… Bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı.

bak şimdi arkadaşım.. buradaki konuda ne yazıyor? benim cevabımda ona göre oldu..
senin gönderdiğin video da eyvallah bir tanesine kedi girdi diyor tamam.. peki konuşmanın devamı nerede? çünkü sorulan sorulara dikkat ettiysen birkaç yerin adı geçiyor..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bak şimdi arkadaşım.. buradaki konuda ne yazıyor? benim cevabımda ona göre oldu..
senin gönderdiğin video da eyvallah bir tanesine kedi girdi diyor tamam.. peki konuşmanın devamı nerede? çünkü sorulan sorulara dikkat ettiysen birkaç yerin adı geçiyor..

Ben o videoyu izledikten sonra bu haberi gördüm. Direkt yorumlara geçtim. Konudaki haberi şimdi okudum da; ya yanlış aktarılmış ya da Hürriyet kasıtlı davranmış. Devamı şöyleymiş*:

"Arkadaşlar bir espri gibi kabul etmeyin lütfen; bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Komple bunların kafesleri yapılıyor. Bu geçen ayda olmuştu. Bunları seçime bağlamak yanlış diyorum. Özellikle AK Parti'nin alacağı sonuçları anketlerde görenlerin mazeret üretmeyle alakalı işlemleridir. Başbakan Erdoğan, 'Güçlü bir muhalefet istiyorum' derken yorum yapıldı. 'Muhalefet dizayn mı edilmek isteniyor?' diye. Seçimlerde istedikleri sonuçlara ulaşamayan partilerin veya 8 seçimdir ikinci parti bile olamayan partilerin bu tür mazeretlerin arkasına sığınmasını biz doğru bulmayız. Demokratik de bulmayız. Toroslar bölgesindeki 5 ilden bahsediyoruz ve dediğim gibi 5 ilde de muhalefet partileri kazanmıştır. Kendilerini de o illerde tebrik ediyoruz. Elektrik ile ilgili herhangi bir mazeretlerinin olamayacağını açıkca görüyoruz ve varsa itiraz etsinler. 'Biz kazandık ama buna rağmen itiraz ediyoruz' desinler."

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Acaba kedi şuan yoğun bakımdamı Bakan ziyaretine gitimi acep:):) kedi kendine geldiğinde polis refaketıyla savcı ifadesine başvuracakmı kedinin:) ahhh ahhh Güzel TÜRKİYEM kızınca Bir Başka Güzel oluyorsun:):) Bakanıyla Kedisiyle:)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ben o videoyu izledikten sonra bu haberi gördüm. Direkt yorumlara geçtim. Konudaki haberi şimdi okudum da; ya yanlış aktarılmış ya da Hürriyet kasıtlı davranmış. Devamı şöyleymiş*:

"Arkadaşlar bir espri gibi kabul etmeyin lütfen; bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Komple bunların kafesleri yapılıyor. Bu geçen ayda olmuştu. Bunları seçime bağlamak yanlış diyorum. Özellikle AK Parti'nin alacağı sonuçları anketlerde görenlerin mazeret üretmeyle alakalı işlemleridir. Başbakan Erdoğan, 'Güçlü bir muhalefet istiyorum' derken yorum yapıldı. 'Muhalefet dizayn mı edilmek isteniyor?' diye. Seçimlerde istedikleri sonuçlara ulaşamayan partilerin veya 8 seçimdir ikinci parti bile olamayan partilerin bu tür mazeretlerin arkasına sığınmasını biz doğru bulmayız. Demokratik de bulmayız. Toroslar bölgesindeki 5 ilden bahsediyoruz ve dediğim gibi 5 ilde de muhalefet partileri kazanmıştır. Kendilerini de o illerde tebrik ediyoruz. Elektrik ile ilgili herhangi bir mazeretlerinin olamayacağını açıkca görüyoruz ve varsa itiraz etsinler. 'Biz kazandık ama buna rağmen itiraz ediyoruz' desinler."

heh bak bu şimdi oldu.. sende o kadar mesaj içinden beni bulup, başka yerinden anlamak falan yazıyorsun... hemde bir bayana.. çok ayıp çookk :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
burada paylaşılan tüm foto ve videoların aynısını samanyolu ve kanaltürk az önce haberlerde verdi :P

gaziantep te de seçim günü şiddetli rüzgar vardı. yolda yürümek bile çok güçtü.
yahu hayret ediyorum hiç kimse çıkıpta "AKP rüzgar estirdi oylarımızı uçurdu" demedi :P

endiresli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide Elektrik Kesilen yerlerde Ak Parti Kaybetti.
Bahane Bahane Bahane...
Ama şu güzel,Proje üretmeye basmayan chp kafası Bahane üretiyor.
Elektrik Direklerinin arkasına saklanmak,Muhalefetin Ağır mağlubiyetine gizlemez.:)
kazanmak için kestiler ama kazanamadılar demekki.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
elektrikler kesildi sular akmadı. elektrik gidince saati geri aldılar kedileri trafolara attılar. gece görüş dürbünleriyle girip oylara harakiri yaptılar. noluyo elektrikler kesilince? karanlıkta 3 5 mi oldu. seçim durduruldu elektrik gelinceye kadar ya da telefon-mum ışığında yapıldı sayımlar.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8

arkadasim ben biraz abarttim. sandik baskani + 2 gonullu + ( her partiden 3 temsilci x 10 tane min parti ) = 33

Yani senin hesap ile 33 kisinin gozleri onunde 3 kisi hile yapti, ve bunu 30 kisi secimden sonra fark etti. cok ayip .

birde elektrik kesintisi olan yerlerde kazananlara bir bakalim.

İşte 30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:

Bakırköy - CHP

Adana - MHP

Diyarbakır - BDP

Mersin - MHP

Hatay - CHP

Osmaniye - MHP

Gaziantep - AK Parti

~kaynak gucel gazeteler¬

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[SDNTV]http://img2.bobiler.org/upload/vid/292581.flv[/SDNTV]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...