Kedidir kedi gerçek oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Enerji Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yıldız 'Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış' dedi. İşte Bakan Yıldız'ın açıklamalarından satır başları:

23861982.jpg

"ELEKTRİK DİREKLERİNİN ARKASINA SIĞINMAYALIM"

Biz vatandaşımızın her türlü kararına saygılıyız. Vatandaşımızın seçimine saygı duymamız lazım. Biz bununla alakalı seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışanları biraz da tebessümle karşılıyoruz. Oyları etkileyecek bir unsur söz konusu değildir. İl ve ilçelerde çok kısa 10 dakika 15 dakika geçici kesintiler yaşanmıştır. Elektrik direklerinin arkasına sığınmayalım.

"TRAFOYA KEDİ GİRDİ"

Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçimden önce de yaşanmıştı. Bunu seçime bağlamak yanlış.

"KASIT ARAMAK YANLIŞ"

Zaman zaman eksiklerin olabileceğini söylüyorum. Kasıt aramak yanlış. 5 yılda bir seçimde bir referandumda istediği sonuca ulaşamayan partilerin bu tür mazaretlerin ardına sığınmasını doğru bulmayız. Yenileceklerini anlayanlar mazeret üretiyor.

"KOALİSYON MAĞLUP OLMUŞTUR"

Ekonomik büyümeyle ilgili seçim öncesinde de sonrasında herhangi bir endişem yok. Siyasi istikrarsızlık oluşturmak isteyenler muhalefetle birleşerek tarihin en büyük koalisyonunu yaptılar. Bu istek ne kadar büyükse yenilginin şiddeti de o kadar büyüktür demektir. Muhalefetteki koalisyon mağlup olmuştur. Biz Türkiye’nin büyümesinden daha hızlı büyümeyi enerji sektöründe gerçekleştirmeliyiz ki daha fazla imkanımız oluşsun. 30 Mart seçimleri tozu dumanı aşağı indirmiştir. 3 ay önce de söylemiştim. Bir döviz fiyatı siyasi gerekçelerden arttıysa yine siyasi gerekçelerden düşebilir.

Hürriyet

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mart kedisi işte, nereye nasıl gireceği belli olmuyor :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
demek ki kediler organize olmuşlar tam oy sayımında belirli illerde trafolara girmişler

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D :D

02.jpg

12.jpg

13.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu da iyiymiş. :D

tweet_6191.jpg

Reaksiyon puanı
16,128
kedi kedi oyları da kediler çaldı kedi kadı yönetiyordu...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İyide Elektrik Kesilen yerlerde Ak Parti Kaybetti.
Bahane Bahane Bahane...
Ama şu güzel,Proje üretmeye basmayan chp kafası Bahane üretiyor.
Elektrik Direklerinin arkasına saklanmak,Muhalefetin Ağır mağlubiyetine gizlemez.:)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İyide Elektrik Kesilen yerlerde Ak Parti Kaybetti.
Bahane Bahane Bahane...
Ama şu güzel,Proje üretmeye basmayan chp kafası Bahane üretiyor.
Elektrik Direklerinin arkasına saklanmak,Muhalefetin Ağır mağlubiyetine gizlemez.:)
Elektrikler kesildi ders çalışamadım hocam diyen çocukların büyümüş hali bunlar. :)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Kedi lobisinin işleri hep bunlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
33771521384.jpg

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Elektrik kesintileri hakkında "kedi girmiş" diye açıklama yapan bir bakanın döneminde Sinop'da nükleer santral yapılıyor.Tehlikenin farkında mısınız?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
woow epdk başkanı dalga geçer gibi kedi diyorsa ona da bu capsler yakışmış.. :) çok iyi olmuşlar.. yapanların ellerine sağlık...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kedi girmiş miş, gemi girdi dese inanacak kalabalık var nasılsa..

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Ahahahaha. Resmen biz ne dersek inanıyorlar zaten deyip dalga geçmişler. Milletime güleyim mi , ağlayayım mı bilemedim.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Kesinti olan bölgelerde de chp ve mhp kazanmış...asıl ilginç olan bu :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ahahahaha. Resmen biz ne dersek inanıyorlar zaten deyip dalga geçmişler. Milletime güleyim mi , ağlayayım mı bilemedim.

ağzına sağlık... gülelim bence.. bu açıklamaları yapanlarda gülüyor nasıl olsa..
hatta gülücük koyalım yazılarımız sonuna :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinti olan bölgelerde de chp ve mhp kazanmış...asıl ilginç olan bu :D

o kazanır bu kazanır şu kazanır.. benim aklıma takılan böyle bir açıklama... o kadar kesintinin olduğu her trafoya mı kedi girdi? yoksa Türkiye genelinde tek trafo mu var?

anlatmak istediğim bu... bu açıklamayı ben kendime yedirtmem.. inanmak isteyen buyursun inansın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...