Kayseri'de bir genç maddi sıkıntılar nedeniyle intihar etti...

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

Kayseri'de bir genç intihar etti. Geçim sıkıntısı nedeniyle kendini astığı belirtilen gencin anne ve babası olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi. Baba 'Yetişemedim' diyerek feryat etti.​

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde Güzelkaya Sokak'ta meydana gelen olayda bir marketi işleten O.A.'nın intihar edeceğini haber alan yakınları markete geldi. Yakınları market içinde O.A.'nın kendini astığını fark ederek hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler O.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Gerçekten üzücü bir durum :( Birde Anne babasına mesaj atmış ben intihar edecem diye koşuyorsun ve yetişemiyorsun kurtarmaya çok acı bir durum...

Not: Böyle bir can kaybı üstünden bile siyaset yapmaya çalışan muhalif medyada ayrıca üzücü bir durum bence bu arada.
Kayseri yerel gazetelerinden okuduğum kadarıyla kendini astığı market zaten onlarınmış. Pek maddi sıkıntı yüzünden asmış gibi yazmıyor bunalımda olduğu yazıyor gazetelerde ama genede Allah rahmet eylesin ne diyek...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Neden intihar etmiş bilmiyorum ama intihara yakınlaşmak kolay bile değil. Ağır şeyler yaşamış demek ki. Huzur içinde uyusun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huzur içinde uyu Ölümün gözüne dik bakan insan.

Asosyal Necmi aklıma geldi bir anda. Sağmı acaba?
Asosyal Necmi'yi bilmiyorum ama bi arkadaş dün konu açmıştı buraya kadar diye falan. Yanlış hatırlamıyorsam tabii. Aklıma o geldi.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Kayseri'de bir genç intihar etti. Geçim sıkıntısı nedeniyle kendini astığı belirtilen gencin anne ve babası olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi. Baba 'Yetişemedim' diyerek feryat etti.​

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde Güzelkaya Sokak'ta meydana gelen olayda bir marketi işleten O.A.'nın intihar edeceğini haber alan yakınları markete geldi. Yakınları market içinde O.A.'nın kendini astığını fark ederek hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler O.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ailesine Allah sabır versin.???

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
İntihar etmeye ne gerek var? Bende çoğu şeyden dolayı hayattan nefret edebiliyorum ama ölmeyi hiç bir zaman düşünmem. Durumum kötü olsun yine de yapmazdım. Hayat kötü giderse gitsin, yine de iyi bakmak lazım. Geride bıraktıkların hep seni düşünüp ağlayacaklar. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu bu yola sürükleyen sistem ve yöneticiler değil o mu günahkar şimdi?
Evet bu ülkede insanın sinir krizi geçirmesi için her şey var. Mikrofon alıp söylerler doğru düzgün bir şeyler yapmazlar. Asgari maaşa zam sonra da faturalara daha fazla zam. O zaman hiç bir şeye zam yapılmasın. Her şey pahalı ve de vergiler de var. TL desen doların karşısında değeri yok. ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Gerçekten üzücü bir durum :( Birde Anne babasına mesaj atmış ben intihar edecem diye koşuyorsun ve yetişemiyorsun kurtarmaya çok acı bir durum...

Not: Böyle bir can kaybı üstünden bile siyaset yapmaya çalışan muhalif medyada ayrıca üzücü bir durum bence bu arada.
Kayseri yerel gazetelerinden okuduğum kadarıyla kendini astığı market zaten onlarınmış. Pek maddi sıkıntı yüzünden asmış gibi yazmıyor bunalımda olduğu yazıyor gazetelerde ama genede Allah rahmet eylesin ne diyek...
Her market sahibinin hali vakti yerinde mi sanıyorsun? Para basıyorlar demi bunlar hiç giderleri ödemeleri yok.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
@OzkanK.,

Bu konu da bile siyaset yapmayı ve devleti - ekonomiyi korumaya çalışıyorsun ya , sana diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Görkeem, senin tek yapman gereken, raporlamak. SDN forum kurallarına aykırı bir şeyse raporla. Zaten siyaset bölümü dışında siyaset yasak. Boş verelim ve uyarmayalım. Ama bende uyardım. ?

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
@OzkanK.,

Bu konu da bile siyaset yapmayı ve devleti - ekonomiyi korumaya çalışıyorsun ya , sana diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten

Onu diyorum işte attığın linkler bu tarz CAN üstünden bile siyaset yapmaya çalışıyor ne yazık ki :( Orada bir insan ölmüş konu başlıkları başka kafada...

Not: Benim yazdıklarım arasında siyasi bir söylem yok. Ben olanı yazıyorum. Kayseri yerel gazetesinde ki bilgileri yazıyorum. Taraflı 1-2 gazeteden alıntı yapmıyorum.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Buraya ne yazarsam yazayım suç işleyeceğim sanırsam. Bundan üzücü olan çok az şey gördüm.