Kaynak Belirtme

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam evet kaynakların belirtilmesi gerekiyor. ama bazı kişiler kendilerini bu konuya adamış durumda. sadece insanları düzeltmek için sanki bu forumdalarmış gibi...
yani herşeyin kaynağını belirtemeyiz, tamam bi haber alırsın veya önemli bi siteden önemli bi bilgi aktarırsın kaynağını belirtirsin,, ama sitelerde forumlarda dolaşan, yada googledan aratarak edndiğiniz bilgiler, kaynağı olmayan mailler, kendi bilgileriniz bunların kaynağını belirtemiyoruz malesef. bikaç konu açtım ve sürekli olarak kaynak die özel mesajlar aldım konuma yazıldı.
kaynak belirticeğime emin olabilirsiniz. bu tarz bi uyarıyı sürekli almaktan rahatsız oluyorum...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu kadar sinirlenmene sadece şaşırdım ilk yazdığımda cevabı görmeden ikinciyede yazdım sonrada pardon dedim yani yaptığım sadece kaynaklı bir yazıysa belirtmen gerektiği ki bazısı kaynaklı gibi geldi bilemem tabi çünkü güzel konularda silinebiliyor kaynak yoksa ,eğer sadece lafın banaysa gerçekten çok şaşırdım forumu bırakıyorum diyodun bir seferde orada çok sinirliyim falan diyodun demekki gerçekmişş neyse tekrar tekrar özür dilerim artniyetsiz bir uyarımın seni bu kadar rahatsız edeceğini bilsem hiç yapmazdım hayırlı günler...