Merhaba, bana yurtdışından hediye iPhone 11 pro Max gelmişdi Şubat 2020de tabi 120 günlük süre bitti haziran ayında kapandı, bugün haberden sonra kartımı taktım çalıştı, şimdi soru şu ne kadar açık kalıcak? Bilen biri yardımcı olsun lütfen 

Kesinlikle katılıyorum. Telefona zaten o kadar para veriyorsunuz kayıt için de hemen verilip içiniz rahat bir şekilde kullanmalısınız bence. Kayıt ücreti az değil kabul ancak telefon ücreti de az değilYahu basit ucuz bir telefon olsa neyse de 10 bin üzeri telefonlar için beklemeye değmez diye düşünüyorum, bir an önce bedeli ödenip kaydı yapılmalı... Ki, bi bakarsın kayıt için yeni zam gelebilir, şartlar değiştirilip daha da zorlaştırılabilir. Yaptırırsanız kafanız daha rahat olur.
Kesinlikle katılıyorum. Telefona zaten o kadar para veriyorsunuz kayıt için de hemen verilip içiniz rahat bir şekilde kullanmalısınız bence. Kayıt ücreti az değil kabul ancak telefon ücreti de az değilÜstelik kayıt ücretine rağmen arada bir fark oluyor türkiyeden almakla. Bir de garantisi yok o yüzden yurtdışından iphone almak pek de mantıklı gelmiyor bana 1-2k tl kar etmek için
![]()
Kaydını yaptırıp kafan rahat kullanmanı tavsiye ederim.Merhaba, bana yurtdışından hediye iPhone 11 pro Max gelmişdi Şubat 2020de tabi 120 günlük süre bitti haziran ayında kapandı, bugün haberden sonra kartımı taktım çalıştı, şimdi soru şu ne kadar açık kalıcak? Bilen biri yardımcı olsun lütfen![]()
12ler ülkemizde çok daha pahalıya satıldığından normaldir. 11lerde bu kadar ciddi bir fark yoktu onlar yeni çıktığında.6k kar ettm ip12 pro max ten.