Kayıt defteri sorunu

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar pc gizli dosyaları göstermemeye başladı bende regeditten çözmek istedim şimdi ise kayıt defteri kapatıldı diye sonuç çıkıyo.Avast la taradım 168 tane anı virüsten sildim hala olmuyo.
Avastı kaldırıp Süperantispy la tarattım oda 1 tana buldu şimdi nod32 ile tarattım virüs yok yani ama sorun devam ediyo bilen varsa bi el atsanız he hacı.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım Büyük ihtimalle virüsler kol geziyor senin pc'de önemli bilgilerini yedekleyip sistemi yeniden kurmanı tavsiye ederim.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nod32 ile tarattım virüs yok yani ama sorun devam ediyo
Kurdugun Nod32 hangi sürümü kesinlikle güncel degildir.Artı her virüs programı tam koruma ve bütün virüslerden koruyucak gibi bir özellikleri yok ara ara programını güncelle ve gerekirse degiştirmeyi dene şimdi ki sorununu çözsende nihayetinde başka dosyalarada bulaşmıştır.Önemli bilgilerin varsa yedek al mp3 film fln varsa tavsiye etmem henüz yaşıyorsun tekrar toparlayabilirsin bunlar dışında önemli birşeyin yoksa C: ve D: klasörlerine Format atıp temiz bir işletim sistemi kur.(Xp,Vista,Windows 7 gibi..)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nod32 son sürümü zaten indirir indirmezde güncelledim sorun sık çıkmaya başlamaış herkeste yeni buldum combofix adlı küçük bi program yapılmış tamda bunun için malware taraması bitsin bide onu deniycem artık şansıma
tavsiye arkadaşınıza usb nizi ödünç vermeyin:)