Kavga kavga

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Kavga etmek insanı rahatlatır mı? İçinizdekileri atmış olmak, kimi zaman rahatlamaktır belki... Bazen kontrolsüz sözler dökülür dudaklarımızdan sonra da pişmanlık hissedilir...

Çevrenizdekiler ile kavga ettikten sonra ne hissedersiniz? :pinch:

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnsan sevdiği birisiyle kavga ederse asla rahat olamaz ama sevmediği birisiyle kavga ederse ozaman rahatlar bence.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Geçimsiz bi insanım :D arkadaşlarımla baya bi kavga ediyom ama bir kaç saat Sonra özür dileyip barışıyoz hep xD

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Düzgün bir gerekçe varsa rahatlatır. İlkokuldayken bir arkadaşlar küfür yüzünden kavga etmiştik tekme tokat yumruk... ondan sonra kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim. :lol: :lol:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Kavgadan ne kadar uzak durursan okadar iyi senin için kavga bazılarına rahatlık getire bilir bazılarınada cinayet ölüm ile sonuclanmıştır Bu yüzden Herşeyin güzel sözle hall Olması dileğiyle.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bazen kelimeler yetersiz kalabiliyor ama tabii ki iyi bir şey değil kavga ama nefret ettiğin birisinin suratına iyi bir yumruk atmak çoğu zaman iyi gelir,denedim biliyorum

bertan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Çocuk klübü" falan diye bi bölüm olsa ne güzel orda tartışırdınız bu tür başlıkları. seviye uygun olurdu o başlığa en azından.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Konunun çocuk Seviyesiyle ne alakası var onu anlayamadım bertan ?

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Geçimsiz bi insanım :D arkadaşlarımla baya bi kavga ediyom ama bir kaç saat Sonra özür dileyip barışıyoz hep xD

sadece geçimsiz diilsin :lol: gıcık sinir bozucu huysuzsun da :lol: :lol:

ben okadar kavgacı diilimdir ama tartıştığımda falan çok üzülürüm içim içimi yer kendimi çok kötü hissederim :sad:

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"Çocuk klübü" falan diye bi bölüm olsa ne güzel orda tartışırdınız bu tür başlıkları. seviye uygun olurdu o başlığa en azından.

Birincisi sadece çocuklar mı kavga eder ?:gz:
ikincisi madem konuyu seviyesiz,çocuksu buluyorsun buna rağmen neden yazma ihtiyacı hissediyorsun ?:gz: