Kavak Yelleri 43. Bölüm

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ayrılık, Deniz’i de Aslı’yı da yaralıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; ayrılık ateşine düşen Deniz ile Aslı, aşk acısı çekiyor.

Aslı, Deniz’in nedensiz ayrılığı kabullenemez ve Deniz’den bir cevap ister.Mine kendi dertleriyle boğuşmaktadır. Deniz’le geçirdiği geceyi hala unutamamıştır ve ona olan aşkı tekrar filizlenmiştir. Efe ise büsbütün arada kalmıştır. Yaptıklarından dolayı hem Mine’ye hem de Deniz’e çok kızgındır. Ama Deniz’in nasıl acı çektiğini de görmektedir. Bir yandan kardeşim dediği Deniz’e destek olmaya çalışırken, diğer yandan da haksız yere acı çeken Aslı’ya kendini affettirebilmek ve destek olabilmek için elinden geleni yapar.Deniz tüm bu olanlar için sadece kendini suçlamaktadır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır ve bunun tek sorumlusu kendisidir. Aslı’dan ayrı kalmaya daha fazla dayanamayan Deniz, çareyi onlardan uzaklaşmakta bulur.

Gençler kendi sorunlarıyla ilgilenirken konakta da işler yolunda gitmemektedir. Canan, Deva’yı Murat’a göstermekle ilgili babasıyla konuşmaya çalışsa bile, Kamil değil Deva’yı göstermek, Murat’ın adını bile duymak istememektedir. Bir yanda babasının tavrı, diğer yanda ise mahkeme kararının korkusuyla Canan ne yapacağını bilemez.
Tüm bunlar olurken, Ayşe Hanım hiç tanışmadığı Mine’nin babasıyla görüşmeye gidecek, Murat Deva’yı görebilmek için farklı yollara başvuracak, Aslı yaşadıklarının etkisiyle kendini eve kapatacak ve yola çıkmaya hazırlanan Deniz’in başına gelen şok bir olay bir anda herkesi perişan edecektir. Peki bu durumda Aslı ne yapacaktır?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
maxxdump dedi ki:

İlgilenmiyorsan sağ üstte(Mac kullanıcıları için sol üstte) çarpı işaretine benzeyen bir tuş var: X şeklinde. Buraya benzer zevkleri paylaşan arkadaşlarıyla fikir alışverişi yapmak için konu açan üyeleri rencide edecek mesajlar yazmak yerine o tuşa tıklarsan, hayat tam süper olur.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kavak yellerinin bu akşamkı bölümünde neler oluyor neler mine hamile :( efe duyguyla beraber aslıya ise yeni bir sevgili cananın bebeğini kaçırıyorlar heyecanla bekliyorum valla Zzz

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
İlk başlarda zevkle izliyordum masum ve güzeldi :)

Ama şimdi çok karıştı yaaa izleyince moralim bozuluyor >X<

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hellish dedi ki:
arkadaşlar kavak yellerinin bu akşamkı bölümünde neler oluyor neler mine hamile :( efe duyguyla beraber aslıya ise yeni bir sevgili cananın bebeğini kaçırıyorlar heyecanla bekliyorum valla Zzz

efet yaa nolupooo öle akşam olada izlesek :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Deniz oğlan gözümden düştü artık, Efe Aslıyla olsaydı nolurdu ki ^^

neyse bakalım bu akşam neler olacak ;)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
red-bird e katılıyorum ben de aslı ile efeyi daha çok yakıştırıyorum. ama bu akşam izlemeyeceğim. :( tam o saatlerde yolda olucam İstanbul dışına çıkıyorum. Neyse indiririm bende şeyy :$ yani izleyenlerden dinlerim :S