Kaspersky Lisans Anahtarını Unuttum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşlar kaspersky lisans anahtarını unuttum.

Kasperky hesabım seçeneği var.Sanırım oradan halledebilirim bu sorunu ama bu kez de doğru mail adresini bulamıyorum.Kullandığım bütün mail adreslerini yazdım ama hatalı diyor.

Şifremi unuttum diyorum mail adreslerimi yazıyorum yine hata veriyor.Mail yanlış diyor..

Ben bu lisans anahtarını nasıl bulurum bu durumda?

DÜZENLEME:

Kaspersky müşteri desteğiyle yazışmalarım sonucu lisans anahtarım mail adresime yollanmıştır.Teşekkürler

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu programı nerden aldıysan oraya başvurabilirsin ya da internetin karanlık taraflarına bir yolculuğa çıkabilirsin :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
programı internetten almıştım.yani lisans anahtarını..

bir mail atıp durumu bildirdim ancak..Tuhaf olan kullandığım bütün mailleri yazmama rağmen mail yanlış diyor.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
enteresan :blink: tel numarası falan varsa onu dene...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
aynı sorunu bende yaşıyorum bu kaspersky ın kapamyası vardıya 1 senelik ücretsiz dağıtıyorlardı bir kaç ay önce. keyi kaybettim ama tüm emaillere hatalı diyor acaba benim bilmediğim bir email adresim mi var :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
mail kutunda kalmıştır belki lisans anahtarı ?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
baktım maillere ama sonuç olumsuz.. sonuçta kimlik bilgisi kredi kartı bilgisi veriyorduk.Yani bir bağlantı kursam alacağım lisans anahtaımı ancak ingiizce bilmiyorum:)

Türkiyede ise telefon desteği yok maile cevap bekleyeceğiz artık

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Cevap gelmiş..Kullanmış olabileceğiniz bütün mail adreslerini bize iletin yardımcı olmaya çalışalım dmeişler.

Ben de muhtemel mail adreslerini yolladım.Hatta telefon numaramı da yolladım.Sağlam olsun.kayıt olurken istemişlerdi çünki tel noyu.

haydi kaspersky lisans anahtarımı bana geri ver seneye de seni kullanayım:)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cevap gelmiş..Kullanmış olabileceğiniz bütün mail adreslerini bize iletin yardımcı olmaya çalışalım dmeişler.

Ben de muhtemel mail adreslerini yolladım.Hatta telefon numaramı da yolladım.Sağlam olsun.kayıt olurken istemişlerdi çünki tel noyu.

haydi kaspersky lisans anahtarımı bana geri ver seneye de seni kullanayım:)

Hadi hayırlısı olsun...:thumbup1:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
olumlu haberleri bekliyoruz

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
DÜZENLEME:

Kaspersky müşteri desteğiyle yazışmalarım sonucu lisans anahtarım mail adresime yollanmıştır.Teşekkürler

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kaspersky key isteyen olursa bende 200 küsür günlük bir key var. İsteyen olursa söylemeniz yeter.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu kapersky hesabım nereden açılıyor bulamadım ya bende şifremi unuttum ama mail adreslerimi hatırlıyorum bi ekran görüntüsü gönderebilirseniz çok yardımcı olursunuz :(((