Kaspersky İnternet Securuty Yardım

ibolicik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mila Modumuzun Dediği Şekilşde Yaparsanız Sorun Halledilmiş Olur...
Kaspersky nni bu kadar önlem alması çok warez kullanım olmasındandır :D

chaylak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde kardeş internet bağlantını keserek dene

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

bende kullanıyorum activasion için bağlantı şart değil

pınariçe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biri bana da yrdım eder mi acaba:/ ne yaptıysam KİS 2012 etkinleştirme kodunu giremiyorum çnkü ne telime ne de posta adresime şifre gelmiyo:( destek al adresine de yönlendirdiler.oraya da referans kodumu ve sorunumu yazıp gönderdim ama gelmiyo bi türlü şifre göndermiyolar..bimeksten almıştım ben de 20tlye.. ordaki adam geçen seneden kullandıysanız bu kez programı kaldırmadan sadece etkinleştirebilirsiniz dedi.adamın aklına uydum ama tel ve adresme şfre gelmedi..sonra programı kaldırıp baştan kurdum ama gene şifre olmadığı çin etkinleştirme kodumu kabul etmiyo yani ticari sürümü etkinleştirme kodunu soruyo ama olmuyo:-(

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
biri bana da yrdım eder mi acaba:/ ne yaptıysam KİS 2012 etkinleştirme kodunu giremiyorum çnkü ne telime ne de posta adresime şifre gelmiyo:( destek al adresine de yönlendirdiler.oraya da referans kodumu ve sorunumu yazıp gönderdim ama gelmiyo bi türlü şifre göndermiyolar..bimeksten almıştım ben de 20tlye.. ordaki adam geçen seneden kullandıysanız bu kez programı kaldırmadan sadece etkinleştirebilirsiniz dedi.adamın aklına uydum ama tel ve adresme şfre gelmedi..sonra programı kaldırıp baştan kurdum ama gene şifre olmadığı çin etkinleştirme kodumu kabul etmiyo yani ticari sürümü etkinleştirme kodunu soruyo ama olmuyo:-(

http://www.helyum.com.tr/aktive/index.php/ac/aktivasyon

buradan aktivasyon kodunu almanız gerek mail adresinizde spam klasörüne falan düşüyor olabilir kontrol etmenizde fayada var

pınariçe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biliyorum evet orayı da defalarca denedim.ama girdiğiniz referans kodunuz hatalı ya da kullanılmış diyo:( gene de saol:( posta adresimde de her yere baktım gereksizlere silinmişlere gelen giden ne varsa...hiçbi msj yok:/

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
biliyorum evet orayı da defalarca denedim.ama girdiğiniz referans kodunuz hatalı ya da kullanılmış diyo:( gene de saol:( posta adresimde de her yere baktım gereksizlere silinmişlere gelen giden ne varsa...hiçbi msj yok:/

Helyum 2011 itibari ile distiribitör firma değildir. E-Data yeni distiribitörüdür. Aşağıdaki linkten veya telefondan bigi alabilirsiniz.

Kaspersky AV Bireysel Ürünler destek telefonu : 0 212 573 15 75
Kaspersky AV Bireysel Ürünler destek adresi: http://kaspersky.cccmos.com