• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaspersky İnternet Security 2013 Windows 8 Yükleme Problemi

mesutkilic

Öğrenci
Arkadaşlar Windows 8 kurdum bilgisayara Kaspersky İnternet Security 2013 kurmak istiyorum ama kurulum sırasında hata veriyor kurmuyor.

Sorunu nasıl çözeceğimi bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Kurmak istediğiniz Kaspersky'nin sürüm numarası nedir?İngilizce sürümünüde denermisiniz bakalım kurulucak mı?

sorunu çözdüm Store'a koymuşlar oradan kurmak gerekiyormuş. ilginize teşekküler

Aynı hata bendede oldu bir internet sorunu yada server ı değiştirdiler birşeyler yaptılar. Store neresidir anlayamadım Google da kaspersky store yazdım o sayfa açılmıyor. Kaspersky Türkiye dede store bulamadım ordada indirme var nasıl yaptın ben dün geceden beri araştırıyorum sorun u dile getiren çok çözüm yazılmamış :helpsmilie:

Windows 8 kullanıyorsan kaspersky internet security programını windows store'dan indireceksin.

kardeşim şimdi ben yeni windows 8li bi laptop aldım. kaspersky internet security 2013 alacam lisanslı. bunu nasıl yükleyecem storeden neyi indirecem bi anlatabilirmisiniz...

kis 2013 keyını nasıl kullanıcaz 2014 de? 2014 key kabul etmiyor?? serial diyorsan o başka :)

Bu KİS 2014 benim W7 32bite kurulmamıştı Kasper artık eski Kasper değil.

Merhaba,kaspersky internet security 2014 (1 pc) lisans'mı laptop'um için de kullanabilir miyim?

merhaba, kaspersky internet security 2014 (1 pc ) lisansımı laptop'um içinde kullanmam mümkünmü?

ben kurmaya başladım bilee

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başarıyla etkileştirildi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lisan kodu iptal edildi

ya arkadaş biri bilgi versin,önce bir online magazadan kaspersky internet security 2014 lisansı aldım ve masabaşına aktıv ettim,365 gün,sonrada leptop için 2 PC kaspersky internet security 2014 lisansı aldım,birini leptopa aktive ettim,ötekinide masabaşı kaspersky internet security 2014 (365 gün) kayıt ettim,ama ben 2 yıl beklerken yine 364 gün gibi oldu ? yoksa diyorum bir üçüncü pc,demi aktiv olur lisan 2 pc )

boşverin cevap vermeyi,olan oldu bileşim bilgisizliğinden ugh!

arkadaslar ben kaspersky ınternet securıty 2013 aldım üzerin de window 8 Compatible yazıyor ama ben bilgisayarım windows 7 kurulur mu ?

ya arkadaş biri bilgi versin,önce bir online magazadan kaspersky internet security 2014 lisansı aldım ve masabaşına aktıv ettim,365 gün,sonrada leptop için 2 PC kaspersky internet security 2014 lisansı aldım,birini leptopa aktive ettim,ötekinide masabaşı kaspersky internet security 2014 (365 gün) kayıt ettim,ama ben 2 yıl beklerken yine 364 gün gibi oldu ? yoksa diyorum bir üçüncü pc,demi aktiv olur lisan 2 pc )

Ya sen ne diyon allah aşkına tane tane anlamlı bi şekilde yazamıyomusun? 2 pc için aldıysan 2 yıl olmuyo. Kaç yıllık aldıysan okadar yıl gidiyor.