Kaspersky İnternet Security 2013 Windows 8 Yükleme Problemi

mesutkilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Windows 8 kurdum bilgisayara Kaspersky İnternet Security 2013 kurmak istiyorum ama kurulum sırasında hata veriyor kurmuyor.

Sorunu nasıl çözeceğimi bilenler yardımcı olursa sevinirim.

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurmak istediğiniz Kaspersky'nin sürüm numarası nedir?İngilizce sürümünüde denermisiniz bakalım kurulucak mı?

mesutkilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm Store'a koymuşlar oradan kurmak gerekiyormuş. ilginize teşekküler

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı hata bendede oldu bir internet sorunu yada server ı değiştirdiler birşeyler yaptılar. Store neresidir anlayamadım Google da kaspersky store yazdım o sayfa açılmıyor. Kaspersky Türkiye dede store bulamadım ordada indirme var nasıl yaptın ben dün geceden beri araştırıyorum sorun u dile getiren çok çözüm yazılmamış :helpsmilie:

mesutkilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 kullanıyorsan kaspersky internet security programını windows store'dan indireceksin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim şimdi ben yeni windows 8li bi laptop aldım. kaspersky internet security 2013 alacam lisanslı. bunu nasıl yükleyecem storeden neyi indirecem bi anlatabilirmisiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kis 2013 keyını nasıl kullanıcaz 2014 de? 2014 key kabul etmiyor?? serial diyorsan o başka :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu KİS 2014 benim W7 32bite kurulmamıştı Kasper artık eski Kasper değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,kaspersky internet security 2014 (1 pc) lisans'mı laptop'um için de kullanabilir miyim?

NecONecO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, kaspersky internet security 2014 (1 pc ) lisansımı laptop'um içinde kullanmam mümkünmü?

NecONecO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kurmaya başladım bilee

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başarıyla etkileştirildi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lisan kodu iptal edildi

NecONecO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaş biri bilgi versin,önce bir online magazadan kaspersky internet security 2014 lisansı aldım ve masabaşına aktıv ettim,365 gün,sonrada leptop için 2 PC kaspersky internet security 2014 lisansı aldım,birini leptopa aktive ettim,ötekinide masabaşı kaspersky internet security 2014 (365 gün) kayıt ettim,ama ben 2 yıl beklerken yine 364 gün gibi oldu ? yoksa diyorum bir üçüncü pc,demi aktiv olur lisan 2 pc )

NecONecO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boşverin cevap vermeyi,olan oldu bileşim bilgisizliğinden ugh!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben kaspersky ınternet securıty 2013 aldım üzerin de window 8 Compatible yazıyor ama ben bilgisayarım windows 7 kurulur mu ?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaş biri bilgi versin,önce bir online magazadan kaspersky internet security 2014 lisansı aldım ve masabaşına aktıv ettim,365 gün,sonrada leptop için 2 PC kaspersky internet security 2014 lisansı aldım,birini leptopa aktive ettim,ötekinide masabaşı kaspersky internet security 2014 (365 gün) kayıt ettim,ama ben 2 yıl beklerken yine 364 gün gibi oldu ? yoksa diyorum bir üçüncü pc,demi aktiv olur lisan 2 pc )

Ya sen ne diyon allah aşkına tane tane anlamlı bi şekilde yazamıyomusun? 2 pc için aldıysan 2 yıl olmuyo. Kaç yıllık aldıysan okadar yıl gidiyor.