ozerxcom
Profesör

Kaspersky 2013 RC sürümü çıktı. Windows 8 uyumlu ingilizce antivirüs.
Web http://www.kaspersky.com
Boyut: 142 MB
Kaspersky Internet Security 2013 RC
Kaspersky Anti-Virus 2013 RC
Hocam ben kaspersky internet security i kullanıyorum ama web sitelerinde gezinirken reklam sayfalarını engelliyemiyorum ayarlardan seçeniğini açmama ragmn Örngn herhangi bi web sitesine girdigmde yeni bi sayfa gelio poker chat vs. sayfası gibi bunları engelliyemiyormuyuz..?
Program tam otursun birde nette keyler çıksın direk indirecem![]()
bu sürüm Windows 8 ile uymsuz sanırım fail hata alıyorum![]()
Umarım bulut korumanın bağlantı sorununu düzeltmişlerdir... Bide bi dilekte bulunayım keşke 2011 key leri 2012 de aktifleştiği gibi 2012 keyleride 2013 de akitfleşsede lisanımız 2012 de kalmasa![]()
Windows 8 için henüz çok erken, sistemi windows 8 olan arkadaşların beklemesini tavsiye ederim, metro arayüzde-ki programların başlamasında gecikmeye neden oluyor.
Kaspersky'da malum donanımı güçlü olmayan pc'ler için pek kararlı bir program değil.
Prevx'i tavsiye edebilirim, ancak onun herhangi bir illegal yolu olmadığı için indirilmiyor ve denenmiyor, ancak garanti bankasından kredikartınız varsa ücretsiz olarak 1 yıllık koruma alabiliytorsunuz.
türkçe keyle ingilizce sürüm aktive ediliyormu..bilgilendirirseniz sevinirim.Türkçe sürümü düşük olduğundan dolayı windows 8 e yüklenmiyor ama ingilizcesi yükleniyor şu an.
![]()
türkçe keyle ingilizce sürüm aktive ediliyormu..bilgilendirirseniz sevinirim.