Kaspersky Int. Sec. 2011- 20 TL

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
dm2syw.png

-Kaspersky Internet Security 2011 sayısız yeni ve geliştirilmiş eşsiz koruma teknolojileri ile bilgisayarları ve laptopları en yeni tehditlere karşı koruma fırsatı sunar

-Geliştirildi: Risk- tabanlı Uygulama Kontrol sayesinde sistem kaynaklarına erişim hakkını ve hassas bilgilere Internetten erişim hakkını denetler.

-Yeni: Sistem İzleyicisi – Sezgisel-tabanlı olarak şüpheli programları izler, analiz eder, kaydeder ve engeller.

-Geliştirildi: Güvenli gezinme modu ile uygulamalar ve web sitelerine risksiz erişim

-Geliştirildi: Kurtarma CD’si.

-Yeni: Web siteleri için güvenli çalışma modu ile çevirimiçi bankacılık gibi diğer aktivitelerde oluşabilecek yüksek kimlik hırsızlığı riskini ortadan kaldırır.

-Geliştirildi: Geliştirilmiş zararlı yazılımdan koruma teknolojisi ile etkilenmiş PC’lerin temizlenmesine yardımcı olur

-Yeni: Yeni Sistem İzleyisi teknolojisi ile kötü amaçlı programın eylemleri, ürünün nasıl yapılandırıldığına bağlı olarak otomatik olarak veya kullanıcının izniyle iptal edilir.

-Yeni: Güvenli gezinme teknolojisi kullanıcıya bir kaynağın güvenilirlik durumu konusunda bilgi verir ve şüpheli sitelere erişimi engeller.

Kaynak

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
2011 keyleri 2012 için de geçerli oluyormuş sanırım değil mi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
iyi fırsat o zaman :)

ama ben yine bedava kampanyası olursa yüklerim :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Whoa! Hemen almak lazım. :)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
hepsıburada sıtesıne pek güvenmemek lazım.
bu fıyata pure de olsa güzel olurdu

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hepsıburada sıtesıne pek güvenmemek lazım.
bu fıyata pure de olsa güzel olurdu
hepsiburada şuan en güvenilir satış platformudur....stok çalışmadığı için batağı çıkağı yoktur....
ben herzaman gözü kapalı alışveriş yaptığım yer.(ben yaptım diyede herkesin alışveriş yapması gerekmez tabii)
kis 2011 19 küsür liraya aldım..şuan kullanıyorum..kasperskynın her sürümü bir alt sürüm keyiile çalışır...çalıştırıyorum..2010 la 2012 yi kurdum.türkçe olmadığı için bir müddet sonra kaldırdım..
2012 nin türkçesi yok..(resmi sitesinde)yayımlanınca kuracağım.çünkü 2012 2011 den iyi ve daha hafif gibi..
yalnız pure kis keyleri ile çalışmıyor.bilginize.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hepsiburada şuan en güvenilir satış platformudur....stok çalışmadığı için batağı çıkağı yoktur....
ben herzaman gözü kapalı alışveriş yaptığım yer.(ben yaptım diyede herkesin alışveriş yapması gerekmez tabii)
kis 2011 19 küsür liraya aldım..şuan kullanıyorum..kasperskynın her sürümü bir alt sürüm keyiile çalışır...çalıştırıyorum..2010 la 2012 yi kurdum.türkçe olmadığı için bir müddet sonra kaldırdım..
2012 nin türkçesi yok..(resmi sitesinde)yayımlanınca kuracağım.çünkü 2012 2011 den iyi ve daha hafif gibi..
yalnız pure kis keyleri ile çalışmıyor.bilginize.
Türkiyedeki distrübütörle sorun çıktı :) Ondandır Türkçe sayfa da sorunlu
KIS 2012'nin Türkçesi çıktı ama
Şurdan indirebilirsiniz :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gold Eagle
user-online.png
...
ilginiz için teşekkür ederim..2012 türkçesi var.kendi sitesinde yok..biliyorsunuz bölgeyi bizden alıp bir arap ülkesine verdiler..bence haklı olarak tabii..şimdilik 11 i kurdum..biliyorsunuz neredeyse yarım saat güncelleme sürüyor...boş bir zamanımda 12 ye yükseltirim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Gold Eagle
user-online.png
...
ilginiz için teşekkür ederim..2012 türkçesi var.kendi sitesinde yok..biliyorsunuz bölgeyi bizden alıp bir arap ülkesine verdiler..bence haklı olarak tabii..şimdilik 11 i kurdum..biliyorsunuz neredeyse yarım saat güncelleme sürüyor...boş bir zamanımda 12 ye yükseltirim.

Hocam kendi sitesinde yok diyorsun da arkadaşın verdiği bağlantıya dikkat edersen kaspersky-labs.com, orjinaldir yani.

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2011 keyleri 2012 için de geçerli oluyormuş sanırım değil mi?

oluyor hacım hiç merak etme ben şuan 2011 lisansı ile 2012 tr kullanıyorum

---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

bende ingilizce siteden tr indirmiştim o zaman dil seçeneklei vardı. hatta pure ninde 2012 tr sini indirdim
ama şimdi baktım bulamadım

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tüh laaa kampanya bitmiş :(
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3dkaspersky&CategoryId=144
d
evam ediyor

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Hocam kendi sitesinde yok diyorsun da arkadaşın verdiği bağlantıya dikkat edersen kaspersky-labs.com, orjinaldir yani.
:biggrin: iyi diyorsunuzda kaspersky o linkten indirmeye müsade etmiyor.:huh:

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben aldım valla :) 10 Tane hemde :) Zaten F5'e iki kez bastım. patır patır satılıyor :)
Paylaştığın için teşekkürler üstad ;)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bir tane mi? Çok ayıp :)
Hepsini dağıtayım :)) 5 Tanesi bir arkadaşıma 5 tanesi de ofise toplanan arkadaşlara kalanları sizin :)
Çok pis paylaşım yaparım :D
5ini bir arkadaşın ne yapacak? :P