GizliHaçk123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
2 DK Bir bildirim geliyor yardım edin red edildi diyor ama her zaman oluyoe
Ekran Görüntüsü Atarmısın?2 DK Bir bildirim geliyor yardım edin red edildi diyor ama her zaman oluyoe
TabikiEkran Görüntüsü Atarmısın?
Bulduğum Çözümler Chromeyi Tekrar Yükle Görev Yöneticisinden Başlangıç Programlarını Kapat Windowsun Startup Klasörünü İncele
Girdiğiniz bir siteden kaynaklı yüksek ihtimalle. Öncelikle chrome'u tamamen kaldırın ve geri yükleyin. Sonra kaspersky ile tam tarama yapın.
Başlangıç Programlarından bazı uygulamaları kappatım ama öbürlerini anlayamadımBulduğum Çözümler Chromeyi Tekrar Yükle Görev Yöneticisinden Başlangıç Programlarını Kapat Windowsun Startup Klasörünü İncele
Tamam hocamGirdiğiniz bir siteden kaynaklı yüksek ihtimalle. Öncelikle chrome'u tamamen kaldırın ve geri yükleyin. Sonra kaspersky ile tam tarama yapın.
Startup Klasöründe Bir Otomatik Html Açıcı OlabilirGirdiğiniz bir siteden kaynaklı yüksek ihtimalle. Öncelikle chrome'u tamamen kaldırın ve geri yükleyin. Sonra kaspersky ile tam tarama yapın.
Çalıştıra shell:startup YazınBaşlangıç Programlarından bazı uygulamaları kappatım ama öbürlerini anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam
klasör dolu ise temizleyinStartup Klasöründe Bir Otomatik Html Açıcı Olabilir
Çalıştıra shell:startup Yazın
Boşmuş ve chrome sildim geri yükledimStartup Klasöründe Bir Otomatik Html Açıcı Olabilir
Çalıştıra shell:startup Yazın
klasör dolu ise temizleyin
Omnotuor sitesini araştırınBoşmuş ve chrome sildim geri yükledim
Araştırıyorum ama hiç birşey bulamıyorumOmnotuor sitesini araştırın
Birisi Sizin Bilgisayarı Kontrol Ediyor Sanki Format Atmayı Deneyin Bide Oluyormu Sorun Çözüldü Mü?Boşmuş ve chrome sildim geri yükledim
Crackli Oyunlar İndirdiniz mi?Araştırıyorum ama hiç birşey bulamıyorum
Tam anlamadım biraz sonra gelicekmi bekleyeyimBirisi Sizin Bilgisayarı Kontrol Ediyor Sanki Format Atmayı Deneyin Bide Oluyormu Sorun Çözüldü Mü?
Kapersky Kaldırıp Windows Defenderde Tarama YapınTam anlamadım biraz sonra gelicekmi bekleyeyim
Hocam geçti galiba şu an bildirim gelmiyorKapersky Kaldırıp Windows Defenderde Tarama Yapın
Bilgisayarı Yeniden Başlatıp Bildirim Geliyormu Gelmiyormu Test EdinHocam geçti galiba şu an bildirim gelmiyor
Tekrardan gelmeye başladı format atayım mıBilgisayarı Yeniden Başlatıp Bildirim Geliyormu Gelmiyormu Test Edin
Windows Defenderde TaraTekrardan gelmeye başladı format atayım mı
Windows Defenderde TaraTekrardan gelmeye başladı format atayım mı
ve olay görüntüleyicisine bakınWindows Defenderde Tara
Windows Defenderde Tara
Abi yaparım da windows ayarlarından sıfırlarsam iyi olurmu zaten düşünüyordum bide ayarlardan sıfırlarsak herhangi bi birşey olurmuWindows Defenderde Tara
Windows Defenderde Tara
ve olay görüntüleyicisine bakın
Gelişmiş Yeniden Başlatmadan Format AtAbi yaparım da windows ayarlarından sıfırlarsam iyi olurmu zaten düşünüyordum bide ayarlardan sıfırlarsak herhangi bi birşey olurmu
AnlıyamadımGelişmiş Yeniden Başlatmadan Format At
Shift Tuşuna Basılı Tutup Yeniden BaşlatAnlıyamadım