Armada184
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamun aleyküm Abilerim Kardeşlerim 1 sene önce aldığım Acer marka laptop kasmaya başladı ve yazılımsal olarak ne kadar uğraştıysam çözüm bulamadım.(bildiğim kadarıyla) bilgisayarı gecen sene Eylul ayında aldım ve Mart-Nisana kadar çok hızlıydı takılma sorunu yoktu fakat pc' ye bir günde birşey oldu o ana kadar high da en kötü mediumda cok iyi fps aldıgım oyunda (Rust) en düşük ayarda 10 20 fps alıyodum. Şu anda kasma sorunu devam ediyor. Agario gibi bir oyun bile internetin iyi olmasına rağmen kasıyor ve bi cahillik yapıp bilgisayarı açmıştım garantisi aklıma bile gelmemişti. Bugün teknik servise götürcem donanımsal olduğunu düşünüyorum yada toz termal macun gibi sebeplerin olabileceğini düşünüyorum laptop çift fanlı ve fanlardan bırınden hava gelmıyo gürültülü çalışıyo laptop.Ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
SİSTEM;
Windows 7 ultimate 64-bit
i5-4210h 2.90 ghz turbo ile 3.50 (4 CPUs)
8 gb
Nvidia gtx860M 2gb ve ayrıca İntelin bi ekran kartı var
Herşeyi güncelledim ve belki önemli bi bilgidir diye söyliyeyim oyuna girdiğimde fan yüksek sesle calışıyor ve kendi kendine 10 20 sanıyelık turbo moda alıyo ve kasma gıdıyo harika fps alıyorum ama dediğim gibi max 20 saniye sürüyo sonra yine kasıyor tavsiyelerinizi bekliyorum..
SİSTEM;
Windows 7 ultimate 64-bit
i5-4210h 2.90 ghz turbo ile 3.50 (4 CPUs)
8 gb
Nvidia gtx860M 2gb ve ayrıca İntelin bi ekran kartı var
Herşeyi güncelledim ve belki önemli bi bilgidir diye söyliyeyim oyuna girdiğimde fan yüksek sesle calışıyor ve kendi kendine 10 20 sanıyelık turbo moda alıyo ve kasma gıdıyo harika fps alıyorum ama dediğim gibi max 20 saniye sürüyo sonra yine kasıyor tavsiyelerinizi bekliyorum..
Son düzenleyen moderatör: