Blackangel11
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar merhaba, 3 sene önce 7000 kusur TL'ye Acer nitro 5 AN515-52 leptop aldım.guncel fiyatı 20-25 bin TL arası gözüküyor doğruluk payı nedir bilmiyorum ama.bilgisayari ilk aldığım günden beri bir kasma sorunu mevcut, aşırı bir kasma değil ama bilgisayarı ilk aldığım gün hiçbir şey yüklemeden dosyalarima girdiğimde 3-5 saniye sürüyordu açılması.o dönem bilgisayara ihtiyacım vardı ve değiştirme gibi bir seçeneğimde yoktu, zaten aşırı kulanmiyordum bu sebepten ötürü küçük kasmalari dert etmiyordum.daha sonrasında pubg mobile yükledim ve kasmadan dolayı hiç oynayamadan silmek zorunda kaldım, şu anda yazılımla uğraşıyorum ve programlar kullanılmayacak kadar çok kasıyor, bi dünya para verip bu sorunu yaşamak canımı sıkıyor açıkçası, sizce bu bilgisayarı satıp yenisini almak mi daha mantıklı yoksa 8gb rami 16+8 yapıp 24 e çıkarıp birde 512gb SSD almak mi daha mantıklı, eğer kasma sorunu normal değil ise ram ve SSD ye para harcamak istemiyorum onun yerine alacağım bilgisayara para harcarım.
Sistem özellikleri:
i7 8750H 2.21ghz
8gb ram
Gtx1050ti
128gb SSD
1TB HDD
Sistem özellikleri:
i7 8750H 2.21ghz
8gb ram
Gtx1050ti
128gb SSD
1TB HDD