oguzhan432
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar geçen hdd ve dvd sürücüsünü çıkarttım taktım.Neyse kasanın kağağını yerine taktım power tuşuna basıyorum ışığı yanıyor saliseler içinde yavaşça sönüyor daha doğrusu silikleşip sönüyor.
Tam bu olaylar olurken işlemcimin fanı hafif titreme yapıyor.Dönecekmiş gibi oluyor ama çok az oynuyor.
Aklıma ilk gelen statik elektrik oldu zaten bayağa bi gergindim dün akşam.
Ek bilgi:Usb power jumperım aktif yani pc kapalıyken takılan bluetooth mouse vs ışıkları yanık kalıyor
Güç kaynağım bozuldu desem usb lere elektrik geliyor.
Bir gece fişe takılı olmadan beklettim ve pc son 1 aydır topraksız hatta çalışıyor.
Statik elektrik varmı yokmu nasıl anlarım?:confused1:
Çok zor durumdayım durduk yere pc nin bozulması içimi karattı resmen haftasonum gitti mat sınavım var üstelik.:crying:
Tavsiyelerinizi bekliyorum,Yardımcı olacakları şimdiden teşekkür ederim.
Tam bu olaylar olurken işlemcimin fanı hafif titreme yapıyor.Dönecekmiş gibi oluyor ama çok az oynuyor.
Aklıma ilk gelen statik elektrik oldu zaten bayağa bi gergindim dün akşam.
Ek bilgi:Usb power jumperım aktif yani pc kapalıyken takılan bluetooth mouse vs ışıkları yanık kalıyor
Güç kaynağım bozuldu desem usb lere elektrik geliyor.
Bir gece fişe takılı olmadan beklettim ve pc son 1 aydır topraksız hatta çalışıyor.
Statik elektrik varmı yokmu nasıl anlarım?:confused1:
Çok zor durumdayım durduk yere pc nin bozulması içimi karattı resmen haftasonum gitti mat sınavım var üstelik.:crying:
Tavsiyelerinizi bekliyorum,Yardımcı olacakları şimdiden teşekkür ederim.