Kartal'dan Almanya çıkarması

Bu konuyu okuyanlar

PetyrBaelish

Profesör
Katılım
15 Mayıs 2012
Mesajlar
4,001
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Beşiktaş yeni stat projesi için harekete geçti ve Almanya seferine çıktı.

Hamburg ve Münih'e giden Siyah beyazlı kulübün başkanı fikret orman ile futbol komitesi başkanı Tamer Kıran hem statlarda incelemelerde bulunuyor hem de yeni stat projesiyle ilgili firmalarla görüşmeler gerçekleştiriyor.

BJK İnönü Stadı'nın yeniden inşaasıyla ilgili Sportfive firmasıyla Hamburg'da temaslar gerçekleştiren Başkan Fikret Orman, projeleri için en uygun teklifi değerlendirerek en iyi kararı vereceklerini söyledi.

Beşiktaş için en karlı yatırımı yapmayı istediklerini ve bunun için ince eleyip sık dokuduklarını ve teklifleri titizlikle değerlendirdiklerini belirten Fikret Orman, "Nisan ayında kazma vurursak yeni stadı 1 yılda bitirerek oynamaya hazır hale getirmeyi hedefliyorum. İsteğim takımımızın sadece 1 sezon stadından uzakta kalması. Beşiktaş için en iyisini yapmayı istiyoruz ve bu tip projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Yıkılarak yeniden inşaa edilecek stadın 42 bin kişilik olması planlanıyor. En az 150 loca ile sadece restaurantın olacağı stadın VIP park alanlarıyla 120 milyon euroya mal olacağı öğrenildi.

Beşiktaş, Sportfive firmasından stadın inşaasıyla ilgili kullanılacak kredinin teminat mektubunu almak için görüşmelerde bulunuyor.

başkan Fikret Orman bu akşam Almanya Ligi'nde Hamburg - Schalke maçını da izleyecek ve yarın İstanbul'a dönecek.


Kaynak ve Haber İle İlgili Video'yu İzlemek İçin Tıklayınız.

 

esawq

Öğrenci
Katılım
3 Mart 2012
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda yıkılıp, yeni bir inşaate başlanır.
 

Son mesajlar

Üst