Kart okuyucu

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar kart okuyucular hakkında elinde dökümanı olan veya netten site ismi verebilecek varsa cevap yazarsa sevinirim. Enteresandır koca nette kart okuyucular hakkında işe yarar döküman yok.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ne öğrenmek istiyorsan buradanda sorabilirsin..

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yarın okulda kart okuyucuları anlatacağım. Tamam kart okuyucu nedir ne değildir az çok bilgim varda bunlar kaç çeşittir. Marka ya göre bir avantaj dezavantajları var mıdır? ne gibi sorunlarla karşılaşılabilir gibi bilgileri içeren bir kaynak lazımdı.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kamera, Fotoğraf Makinesi, Cep telefonu gibi cihazların hafızalarını arttırabilmek için flash kartlar kullanılmaktadır. Günümüzde Kullanılan flash kartlar; Mini Secure Digital, Micro Secure Digital, Compact Flash, Secure Digital, RS-MMC, DV-RS Multimedia, MemoryStick Pro Duo, MemoryStick Micro şeklindir. Genel de bu kartların içindeki bilgileri okumak için cihaz ile bilgisayar arasında bağlantıyı kurmaya yarayan kablolar vardır. Eğer bu kablolardan kurtulmak ve her farklı donanım için farklı kablo kullanmayı ortadan kaldırmak istiyorsanız Card Reader tam size göre. Card Reader, Flash kartının içindeki verileri bilgisayarda açabilen, gerekli düzenleme ve işlemleri yapmaya olanak sağlatan çok kullanışlı bir bilgisayar yan bileşendir. Günümüzde dizüstü bilgisayarlarda ve masa üstü bilgisayarlarda yavaş yavaş standart olma haline gelmiştir. Harici olarakta satılmaktadır.

http://www.kamusm.gov.tr/tr/Bilgideposu/Belgeler/teknik/aaa/index.html?
akillikartokuyucular.html

Birkaç bişi buldum inş. işine yarar

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim.

Derste anlatmak için konu yazdırırken gösteri yönetimi ile kolay olur diye hemen kart okuyucu yazdırdım. :D

Hakkında bir şeyler söylemek lazımdı. Burdanda yaralanırım. Tekrar sağol.

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sunum rezalet geçti :(

Evde her zaman kullandığım kart okuyucuyu kullandım. Arkdaşın laptopunu kullanarak yapacaktım sunumu. Laptopda bi yavaş kart okuyucu tanıyana kadar anası ağladı. ( Sunum 6 dk. olacaktı ) Benim süre PC yedi. tamamlayamadım. Sinir oldum PC ye. Birazda suç bende de daha önceden bi taksaydım bi dahaki sefer çabuk tanırdı. Neyse sağlık olsun. Yardımcı olanlara teşkkürler tekrar