Soru Kart Çalıntı Mıdır ?

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tüm görüşmeyi kayıt ettinmi.
Satın alma işlemini yaparken kayıt alamadım. Cihazda yer kalmadı. Ama azda olsun arkada sesi vardı. Sonraki gün polise gideceğiz dedim. Sonra sesli konuşurken kart bize ait dediler. Dedim çalıntı kredi kartları varmış. Yok knk kart bizim dediler.

Reaksiyon puanı
269
Satın alma işlemini yaparken kayıt alamadım. Cihazda yer kalmadı. Ama azda olsun arkada sesi vardı. Sonraki gün polise gideceğiz dedim. Sonra sesli konuşurken kart bize ait dediler. Dedim çalıntı kredi kartları varmış. Yok knk kart bizim dediler.
Oğlum bak abi tavsiyesi kimse bir şey çaldığında çaldım diyerek bağırmaz dediğimi yap git bankaya sorgulat. Tabi foto vb çek kartın.

Reaksiyon puanı
269
İnstagramınız var mı? Oradan yazsam?
Sebebini merak ediyorsan orası insanların bütün özelini paylaştıkları saçma sapan bir yer. İnsanların ne yediğinden banane.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorgulatmayı nasıl yapabilirim. Kartın üstndeki bilgileri bankaya sorarak mı? Veya ben ilk önce kartın sahibinin ismini sorayım. Çünkü arkadaşının. Oradan sonra tarih ve ismi yazan yerin fotosunu isteyeyim.
İlk ismi söyle sonra bilgileri söyle kadın/adam baksın isimle uyuşuyormu uyuşuyorsa kart onlarındır.

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sebebini merak ediyorsan orası insanların bütün özelini paylaştıkları saçma sapan bir yer. İnsanların ne yediğinden banane.

İlk ismi söyle sonra bilgileri söyle kadın/adam baksın isimle uyuşuyormu uyuşuyorsa kart onlarındır.
Hocam şimdi ben bilgileri alsam yarın bir gün kartlarından bişey alınsa sen yaptın diye gelmezler mi? Bir de bu olayda hiç bişey yapmasam. Üstünden 3 ay geçse bir sıkıntı çıkar mı? Ne kadar süre sonra çözülür?

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Yaptığım alışveriş 1800 tl lıktı ve böyle limiti olan benzer kartlar var mı? Papara var bildiğim. Belki banka kartı değildir.

Reaksiyon puanı
269
Yaptığım alışveriş 1800 tl lıktı ve böyle limiti olan benzer kartlar var mı? Papara var bildiğim. Belki banka kartı değildir.
Belki. O zaman polise git şüphelendiğini söyle direk suç duyurusunda falan bulunma. Belki onlar çözer.

Eğer kart çalıntı ise ve gerçek faili bulurlarda sen bilipte suç duyurusunda bulunmamış olursan çok büyük miktar para cezası alırsın ailene yazık.