lgsyegirecek60
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 235
1sene sonra LGS'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla LGS geçmek diye bir şey varmış bu böyle bir şey var mı nasıl olunur tavsiye eder misiniz
Ortaokul ortalamanla adrese dayalı yerleştirme yapabilirsin.1sene sonra lgs'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla lgs geçmek diye birşey varmış bu böyle bişry varmı nasıl olunur tavsiye edermisiniz
Peki önerirmisiniz. Bide bana en yakın okulumu yoksa kadıköydeki herhangi Bi okulu seçemiyomuyumOrtaokul ortalamanla adrese dayalı yerleştirme yapabilirsin.
Çevrendeki okulları seçebiliyordun sanırım. Çevrendeki okullar işini görecekse git ( meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git gibi ) ama okul mevzusu başka bir konunun konusu.Peki önerirmisiniz. Bide bana en yakın okulumu yoksa kadıköydeki herhangi Bi okulu seçemiyomuyum
Tavsiye edermisinizEtrafındaki okullara okul diploma puanın ile yerleşebiliyorsun.
Tavsiye edermisinizÇevrendeki okulları seçebiliyordun sanırım. Çevrendeki okullar işini görecekse git ( meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git gibi ) ama okul mevzusu başka bir konunun konusu.
Tavsiye edermisinizÇevrendeki okulları seçebiliyordun sanırım. Çevrendeki okullar işini görecekse git ( meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git gibi ) ama okul mevzusu başka bir konunun konusu.
Nerede oturduğunuzu bilmiyoruz. Bunu idareniz ile konuşmanız daha mantıklı olacaktır.Tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiye edermisiniz
Kadıköyde yaşıyorum evimin adresini vermeyeyim ama okulum Mustafa Mihriban Boysan ortaokuluNerede oturduğunuzu bilmiyoruz. Bunu idareniz ile konuşmanız daha mantıklı olacaktır.
7.sınıfım denemeden 375-415çıkıyor.ortaokul puanım 90'la biti ek gibi duruyoreğer lgs den yüzdelik dilimin 10 un altında gelirse puanlı anadolu lisesine gidersin e öyle olmazsa notuna göre liseye gideceksin
Adrese dayalı olarak, yakınındaki okula, ortalama başarı puanına göre gidebiliyorsun1sene sonra LGS'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla LGS geçmek diye bir şey varmış bu böyle bir şey var mı nasıl olunur tavsiye eder misiniz