Soru Karne Notuyla Liseye Geçme Diye Bişry Varmı

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
1sene sonra LGS'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla LGS geçmek diye bir şey varmış bu böyle bir şey var mı nasıl olunur tavsiye eder misiniz

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,286
1sene sonra lgs'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla lgs geçmek diye birşey varmış bu böyle bişry varmı nasıl olunur tavsiye edermisiniz
Ortaokul ortalamanla adrese dayalı yerleştirme yapabilirsin.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,286
Peki önerirmisiniz. Bide bana en yakın okulumu yoksa kadıköydeki herhangi Bi okulu seçemiyomuyum
Çevrendeki okulları seçebiliyordun sanırım. Çevrendeki okullar işini görecekse git ( meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git gibi ) ama okul mevzusu başka bir konunun konusu.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Etrafındaki okullara okul diploma puanın ile yerleşebiliyorsun.
Tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevrendeki okulları seçebiliyordun sanırım. Çevrendeki okullar işini görecekse git ( meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git gibi ) ama okul mevzusu başka bir konunun konusu.
Tavsiye edermisiniz

Tavsiye edermisiniz

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Tavsiye edermisiniz

Tavsiye edermisiniz

Tavsiye edermisiniz
Nerede oturduğunuzu bilmiyoruz. Bunu idareniz ile konuşmanız daha mantıklı olacaktır.

mehmet alp0909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
eğer lgs den yüzdelik dilimin 10 un altında gelirse puanlı anadolu lisesine gidersin e öyle olmazsa notuna göre liseye gideceksin

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Nerede oturduğunuzu bilmiyoruz. Bunu idareniz ile konuşmanız daha mantıklı olacaktır.
Kadıköyde yaşıyorum evimin adresini vermeyeyim ama okulum Mustafa Mihriban Boysan ortaokulu

eğer lgs den yüzdelik dilimin 10 un altında gelirse puanlı anadolu lisesine gidersin e öyle olmazsa notuna göre liseye gideceksin
7.sınıfım denemeden 375-415çıkıyor.ortaokul puanım 90'la biti ek gibi duruyor

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Çevrendeki liselere göre ''adrese dayalı'' gidiyorsun diye biliyorum.
Ama bence sen yine de LGS'ye çalış ve gir.Belki kim bilir iyi bir lise kazanırsın...
Hem de ileri de YKS sınavına girmeden önemli bir sınav deneyimi kazan.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
1sene sonra LGS'ye girecektim Allah'ın izniyle fakat karne notuyla LGS geçmek diye bir şey varmış bu böyle bir şey var mı nasıl olunur tavsiye eder misiniz
Adrese dayalı olarak, yakınındaki okula, ortalama başarı puanına göre gidebiliyorsun :)