Kargomu Başka Birisi Almış

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hepsiburadadan bir şey sipariş ettim. Tam şubeye almaya gideceğim baktım teslim alındı yazıyor. Gel de sövme. Aras kargo bu arada. Kendilerini severim ama yanlışlık olmuş. Çalışma saatlerinin dışında olduğu içinde arayamıyorum. Pazartesiye kaldı iş. Nasıl işler bu durum tecrübesi olan var mı? Kargo şirketi sorumlu bu olaydan herhalde ?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
kesinlikle onlar sorumlu zaten kargonun başına bişey gelirse sen hiç uğraşma ups bana yapmıştı aynısı çatır çatır yeni ürünü karşıladılar adrese teslim zaten sanırım senin sonuçta sana teslim etmeleri gerekiyor.Ama 1. derece akraba oldumu işler değişiyor haberin olsun
--- Gönderi Güncellendi ---
cumartesi de açık Kargolar bu arada

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
kesinlikle onlar sorumlu zaten kargonun başına bişey gelirse sen hiç uğraşma ups bana yapmıştı aynısı çatır çatır yeni ürünü karşıladılar adrese teslim zaten sanırım senin sonuçta sana teslim etmeleri gerekiyor.Ama 1. derece akraba oldumu işler değişiyor haberin olsun
cumartesi de açık Kargolar bu arada
Umarım karşılarlar. Gelipte ekran koruyucumu benden çalacak bir akrabam yok :D
Öğlene kadar ama ben öğlen uyanıyorum :(

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
:) Hepsiburada sitesiden de kaynaklanıyor olabilir ama büyük ihtimal kargo şirketinin hatası

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Hakkını ara, aynısı Amazon üzerinden alışverip yaptığımda olmuştu, yenisini 1 hafta sonra ayağıma gönderdiler... Kargo şirketinin hatası.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Teslim alan kişiden TC kimlik numarası isteniyor. Eğer sallamadıysa alan kişiyi rahatça bulabilirsiniz. Muhtemelen direk sizinle bu bilgiyi paylaşmazlar. Yasal haklarınızı kullanırsınız.