Kargom dağıtıma çıktı bugün gelir mi sürat kargo

Mr.noyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sürat kargo daki kargomda dağıtıma çıktı bugün gelir mi

Mr.noyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ayn geldi cevap yazmanıza gerek yok

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Elinize ulaşması harika. Sürat kargo tam 6 gündür kargomu İstanbul'da aktarma merkezinde bekletiyor. Bir daha onlarla çalışan bir yerden alışveriş yapmayacağım.

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Elinize ulaşması harika. Sürat kargo tam 6 gündür kargomu İstanbul'da aktarma merkezinde bekletiyor. Bir daha onlarla çalışan bir yerden alışveriş yapmayacağım.
bende öyle bir problem olmadı garip... sanırım şubeden şubeye değişiyor. tüm kargo firmalarından memnunum ben.

Mr.noyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bende öyle bir problem olmadı garip... sanırım şubeden şubeye değişiyor. tüm kargo firmalarından memnunum ben.
Hiç memnun değilim bende geldiğine şükrediyorum ihbar inişi yok falan diyordu düzelttiler hayat varmış dedim sürat kargo rezalet

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Hiç memnun değilim bende geldiğine şükrediyorum ihbar inişi yok falan diyordu düzelttiler hayat varmış dedim sürat kargo rezalet
Öyle gerçekten. Yani bu süreçte tabii aldık ertesi gün gelsin demiyoruz, idare ederiz ama 6 gündür kargo daha İstanbul'dan çıkamadı. Aktarma merkezinde öyle gözüküyor. Bu süreçte farklı kargolardan alışverişlerim oldu, sorunsuz geldi hep. Geciken olmadı. Bunların amacı ne anlamış değilim. İade edeyim diyorum ama bakalım. Zaten 23 Nisan geliyor, bu haftada o bahaneyle kargo gelmez zaten. Bugünde İstanbul'dan çıkmazsa sanırım iptal edeceğim siparişi. Sürat kargoyla ilgili 3-4 gün önce ekşide başlık açılmış. Baktığımda hep benle benzer sorunları okudum.