Mr.noyan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sürat kargo daki kargomda dağıtıma çıktı bugün gelir mi
bende öyle bir problem olmadı garip... sanırım şubeden şubeye değişiyor. tüm kargo firmalarından memnunum ben.Elinize ulaşması harika. Sürat kargo tam 6 gündür kargomu İstanbul'da aktarma merkezinde bekletiyor. Bir daha onlarla çalışan bir yerden alışveriş yapmayacağım.
Hiç memnun değilim bende geldiğine şükrediyorum ihbar inişi yok falan diyordu düzelttiler hayat varmış dedim sürat kargo rezaletbende öyle bir problem olmadı garip... sanırım şubeden şubeye değişiyor. tüm kargo firmalarından memnunum ben.
kargoculara pek güvenmem en sağlamı gidip kendin almakHiç memnun değilim bende geldiğine şükrediyorum ihbar inişi yok falan diyordu düzelttiler hayat varmış dedim sürat kargo rezalet
Öyle gerçekten. Yani bu süreçte tabii aldık ertesi gün gelsin demiyoruz, idare ederiz ama 6 gündür kargo daha İstanbul'dan çıkamadı. Aktarma merkezinde öyle gözüküyor. Bu süreçte farklı kargolardan alışverişlerim oldu, sorunsuz geldi hep. Geciken olmadı. Bunların amacı ne anlamış değilim. İade edeyim diyorum ama bakalım. Zaten 23 Nisan geliyor, bu haftada o bahaneyle kargo gelmez zaten. Bugünde İstanbul'dan çıkmazsa sanırım iptal edeceğim siparişi. Sürat kargoyla ilgili 3-4 gün önce ekşide başlık açılmış. Baktığımda hep benle benzer sorunları okudum.Hiç memnun değilim bende geldiğine şükrediyorum ihbar inişi yok falan diyordu düzelttiler hayat varmış dedim sürat kargo rezalet