Latiroz Kaipa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 631
Arkadaşlar kardeşim plastiğe sarılı iğne yuttu plastik erimeden acilen nasıl kusturacağımı söyleyin lütfen konu biraz absürt kbyın
benim bildiğim direk elini boğazına sok annem öyle yapıyormuş anneni falan arayıp sordun mu oda mı hiç kusturmamış hayatında bir çocuk ? Kusmak için ne yapılır? bu makalede anlatılan gibiArkadaşlar kardeşim plastiğe sarılı iğne yuttu plastik erimeden acilen nasıl kusturacağımı söyleyin lütfen konu biraz absürt kbyın
elini boğazına sokArkadaşlar kardeşim plastiğe sarılı iğne yuttu plastik erimeden acilen nasıl kusturacağımı söyleyin lütfen konu biraz absürt kbyın
aynen dahada çok saplanabilirKusturdun diyelim. İğneyi kusmazsa ne yapıcaksın?
Ambulans çağır direk geç olmadan
Nasıl çıkardınız iğneyi?Hallettik arkadaşlar teşşekkür ederim.
İple mideye Magnit mi sallayıp çektiniz?Hallettik arkadaşlar teşşekkür ederim.
plastikde girmiş ya galiba zehirlenebilirHacı iğneyi eritir ki mide öz suyu?
ama bende pek birşey olacağını sanmamHacı iğneyi eritir ki mide öz suyu?
Hastaneye gittik bıraktık eve geldik.,Nasıl Hallettiniz Poşet de geldimi Çocuğun Boğazı Acıyormu Tuvalete Gittimi
abim uyurken ağzıma çorap sokup resmimi çekmişti aynısını bende yaptım daha haberi yokkardeşine karşı yaramazlık yapmak isteyen bir abi canlanmıştı gözümde. tam tavsiyeler vermeye giriyordum konu başka çıktı.
Abiler neden hep zalim ya
Gerçekten öyle ya gerçi bende onlara biraz kötü şakacıklar yapmış olabilirimAbiler zalimliğinden değil de, iki sebepten kardeşlerine pislik yaparlar. Birincisi çok seviyordur, onunla uğraşmak ona büyük zevk verir. İkincisi de kıskanıyordur, çaktırmadan intikam alıyordur. Dua et senin abilerin ilk şık da olsun. Gerçi farketmiyor aslında, her iki durumda da ezilen sen olunca...![]()
Komple çocuktan kurtuldunu yani iğneyle beraber..Kökten çözüm? Yav şaka mı yapıyorsun o nasıl açıklama kardeşini nasıl bırakıp geliyosunuz ay bütün inanma hevesimi kırıyorsunuz ne dediler ne yaptılar ameliyat mı olcak bıraktık geldik ne demek? Bak şakaysa da az inandırıcılık çalışın.Hastaneye gittik bıraktık eve geldik.,
Kardeşimi bıraktık yani.