BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
En çok sevilen Türk Dizilerinden hangisini daha çok seversiniz ?
Kardeş Payını bir izleyin derim ama 14.Bölüme Dikkat Zaten Dizi 30 Bölüm....Hiçbirini izlemedim ?
14.bölüm ama herkesin ciğerini burkmuştur.Sadece Kardeş Payını izledim.
Diğer 2 film içinse çok fazla kesit izledim, üçünün de kendine has atmosferi var.
Hepsi birbirinden güzel ve başarılı yapımlar.
Maalesef, olayın gerçekleşme şekli saçma gelse de etkiliydi.14.bölüm ama herkesin ciğerini burkmuştur.
Hele Murat Cemcirin ağlamayıp evin en büyüğü olduğundan dik durup en sonunda bağıra bağıra ağlaması...Maalesef, olayın gerçekleşme şekli saçma gelse de etkiliydi.
Kardeş Payını öneririmLeyla ile mecnun cok sacma bir diziydi ama severek izlerdim liseden gelirdim trtde tekrari olurdu bazi gunler ben de ismi ilgimi cekti diye izlemistim sonra bir anda patladi herkes izlemeye basladi tadim kacti.
Kardes payi cok duydum g
Hic izlemedim kim oynuyor haberim bile yok.
Behzay c de ben lisedeyken vardi hatta arkadaslar bana crna ç der hepimiz birbirimize isim ç deriz. Ben behzat c ye benziyormusum ne alaka anlamadim. Sadece bir bolum seyretmistim onda da mor ve otesi solisti harun tekin oynadi diye yani bunlarin arasindan bir secim yapamam hicbirine yakin hissetmiyorum muhtesem yuzyil diyorum dhdhdjdjdjdb
Muhteşem Yüzyıl AsaadadaddasKardeş Payını öneririm
NEY ? Dizi zevki olmayan biri şimdi gidip Yasak Elma izler.K.Payına yapmayın anlamayanın mizah seviyesi kaldırmıyordur3 de çöp
Yasak elma nedir?NEY ? Dizi zevki olmayan biri şimdi gidip Yasak Elma izler.K.Payına yapmayın anlamayanın mizah seviyesi kaldırmıyordur
Dizi zevki olmayanların izlediği, Cringe boyutunda 5.boyuta oluşmuş dizi.Yasak elma nedir?
Ben tv seyretmiyorum bilemiyorumDizi zevki olmayanların izlediği, Cringe boyutunda 5.boyuta oluşmuş dizi.
Bende bilmiyorum :/Ben tv seyretmiyorum bilemiyorum