[Kampanya] Norton™ Internet Security 2012 şok indirim

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
2013 sürümü çıktığında key devam ediyorsa çok iyi bir kampanya , etmiyorsa almaya değmez , 1 -2 aya zaten 2013 sürümleri çıkacak programların

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
illa yeni sürüm kullanmak zorunda değiliz ki? çalışan, lisanslı sürüm olsun da senesi mühim değil. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ne zaman aktif ediliyor bi sene süresi olduğuna emin misiniz? Şimdi alırdım da kasperin daha 250 günü var. Onun da 3 aylık aktif etme süresi var dedilerdi 1 senelik keyi girdiğimde 310 günden başlattı geç aktif etsem de günleri geçmişti.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ürünü satın alan arkadaşlar; norton hesabınıza giriş yapıp Automatic Renewal kısmını off konumuna getirin. yoksa lisans süresi dolunca otomatik yenileme yapıyor parayı kredi kartınızdan otomatik çekiyor. tabi o günkü güncel fiyattan...

ayrıca her ihtimale karşı Porfile kısmındaki Billing Information bölümünden kredi kartı bilgilerinizi silin. sayfanın altında Delete Billing Information linkiyle bunu yapabilirsiniz.

CarLosray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aldım bir tane iyi fiyat, [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] sağolsun otomatik yenileme hakkında uyarmış onuda yaptım

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben de aldım bir tane. Yalnız sitesinde 94.5 liradan satılırken bu linkin özel bir amacı olmasın. Bitdefender da geçen özel bir linkten bedava dağıtılıyordu 3 gün sonra tüm lisanslar iptal edildi. Umarım böyle bir şey yapmazlar. :)

optimus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linkden çıkan mesaj;

[h=3]Sorry! Your order cannot be processed and has been cancelled. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service. We apologize for any inconvenience this may have caused.[/h]The product you selected was not found. To renew your subscription or view your other purchase options,
please visit our products page or select one of our store links below.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Linkden çıkan mesaj;

Sorry! Your order cannot be processed and has been cancelled. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service. We apologize for any inconvenience this may have caused.

The product you selected was not found. To renew your subscription or view your other purchase options,

Link hala aktif gözüküyor bende.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Linkden çıkan mesaj;

[h=3]Sorry! Your order cannot be processed and has been cancelled. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service. We apologize for any inconvenience this may have caused.[/h]The product you selected was not found. To renew your subscription or view your other purchase options,
ben şimdi firefox ve opera ile denedim hala çalışıyor. 12 liraya satış devam ediyor. bu linke tıklayın:

https://buy.norton.com/ps?ctry=TR&l...5F5250-F037-1019-F486-83F43325F5E0&ptype=cart

açılan sayfada alttaki norton utilities kısmını silip sadece norton int. sec. yazılımını 12 liraya alabilirsiniz.

aldığım key de hala çalışıyor. buyrun resmi:

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aga cok saol bende cebelleşirken tesadüfen farkettim.. ben tıkladıkça sepete eklıyormuş görmüyordum.. acaba 95 tl yı almaya calısınca indirim cıkarmı diye denerken oldu :) 2 tane aldım.. diğerlerinide sonra kullanırım. aktif etmeden durabılıor 1 sene :)

Hocam sadece 1 sene mi duruyor aktif etmeden? Daha çok duruyorsa stoklamayı düşünüyorum da. :D

optimus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sadece 1 sene mi duruyor aktif etmeden? Daha çok duruyorsa stoklamayı düşünüyorum da. :D

Dostum gecen ayda ben stok yapayım dedim otomatik aktifleştirme devreye girmiş ...
görüştüm nortonla meger 30 günlük deneme süresini bekliyorlarmıs ...bu ne lahana bu ne turşu dedim .. 10 adet almısdım ..şuan hepsi aktif ..eşe dosta vercem artık yada sitede takas makas yaparım diye düşünüyorum..:)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dostum gecen ayda ben stok yapayım dedim otomatik aktifleştirme devreye girmiş ...
görüştüm nortonla meger 30 günlük deneme süresini bekliyorlarmıs ...bu ne lahana bu ne turşu dedim .. 10 adet almısdım ..şuan hepsi aktif ..eşe dosta vercem artık yada sitede takas makas yaparım diye düşünüyorum..:)

Ben de 3 tane aldım. Tekini kurdum sadece. Otomatik aktive etme işlevi şu şekilde oluyor. Siz lisansı aldığınızda size kurulum için gerekli dosyayı sunuyor ve siz onu indirip kurarsanız aldığınız lisansı aktifleştiriyor. Yani aldığınız lisansı yükleyici dosyaya gömüp veriyor size. Ben lisansları 15 gün oldu ve diğer iki lisans hala aktif değil. Umarım böyle kalmaya da devam eder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 Bilgisayara kadar ayarlama cümlesi tam olarak ne anlama geliyor.
3 ayrı bilgisayar sistemine kurup kullanabiliyorsunuz. ben kendi bilgisayarıma ve ablamın bilgisayarına kurdum mesela. hala 1 hakkım daha var. ancak ilk lisansı aktifleştirdiğiniz anda diğer lisansların da süresi işlemeye başlıyor.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
cjw44.jpg

Mail'ime Gelen Bu Iletıde Urunu aldım ama ındırme lınkı gelmedı ve para da cekıldı hesaptan nasıl halledebılırız ?

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tek suphelendıgım nokta Fatura adresının adres kısımlarını ıstanbul yazıp gecıstırdım acaba orada mı sorun olustu ?
yoksa norton paranın uzerıne mı yatacak :D

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Tek suphelendıgım nokta Fatura adresının adres kısımlarını ıstanbul yazıp gecıstırdım acaba orada mı sorun olustu ?
yoksa norton paranın uzerıne mı yatacak :D

Üzerine yatmaz 12 liralık lisans süresi verir :D

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lınk guncell hala 12 tl dıyor da adresleme de yanlıslık yaptık sanırım nyse bakalım bende norton ıcın FEDA dedım ! :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
linkden hesap alan arkadaşlar ne alemdeler kullanıyorlar mı hala hesapları :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
linkden hesap alan arkadaşlar ne alemdeler kullanıyorlar mı hala hesapları :)
kullanıyorum, sorun yok. geçen gün 2013 sürüme de yükselttim. problem çıkmadı. :)

[MENTION=259433]NT1[/MENTION] norton ile yazışmaya devam et. mutlaka sonuç çıkar. ya lisansı verirler ya da paranı iade ederler.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu arada buradan satın alan arkadaşlar, bu ürünü aldığınızda norton otomatik yenileme açık olarak geliyor. yani lisans süresi bittiğinde kredi kartından yeniden yenileme ücreti alıyor. bunu kapatmak için norton hesabınıza girin ve otomatik yenileme özelliğini kapalı hale getirin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar sanırım kaampanya bitti ben bu forumda verilen bütün 12 tl lik linklerin hepsini tıkladım faka hep çıkan sonuç 69.9 tl bu da indirimli fiyatı normali 94 bişey dikkatimi çeekti sanırım bu ücretler kişilerin pc IP nosuna göre çıkıyo zaten bana meil göndermişlerdi 69.9 tl diye şimdi verilen bütün linklerden tıkladığımda bu fiyat çıkı yalnız bi keresinde 12 tl ye gördüm o da sayfa norton sayfası değil shopping cart page diye bi siteydiki ordan alışveriş bana hiç güvenli gelmedi eğer bu lisansı alan arkadaşlar hani 3 pc ye izin veriliyormuş ya bu 2.3. hakkını kullanmayan arkadaş varsa ben onlardan satın alabilirim duyurulur hüseyin

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ya arkadaşlar sanırım kaampanya bitti ben bu forumda verilen bütün 12 tl lik linklerin hepsini tıkladım faka hep çıkan sonuç 69.9 tl bu da indirimli fiyatı normali 94 bişey dikkatimi çeekti sanırım bu ücretler kişilerin pc IP nosuna göre çıkıyo zaten bana meil göndermişlerdi 69.9 tl diye şimdi verilen bütün linklerden tıkladığımda bu fiyat çıkı yalnız bi keresinde 12 tl ye gördüm o da sayfa norton sayfası değil shopping cart page diye bi siteydiki ordan alışveriş bana hiç güvenli gelmedi eğer bu lisansı alan arkadaşlar hani 3 pc ye izin veriliyormuş ya bu 2.3. hakkını kullanmayan arkadaş varsa ben onlardan satın alabilirim duyurulur hüseyin
kampanya hala sürüyor. bu linten girip açılan sayfadan girip "norton utilities" kısmını silince ve adet kısmını 1 yapınca geriye kalan:

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ben aldım account hesabım içinde henüz etkinleştirmediğim lisans görülüyor keyi görebiliyorum ama henüz etkinleştirme yapmadım.. valla bence kaçırmayın arkadaşlar..

d50hz.jpg