CALIYAKALI
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
2013 sürümü çıktığında key devam ediyorsa çok iyi bir kampanya , etmiyorsa almaya değmez , 1 -2 aya zaten 2013 sürümleri çıkacak programların
Linkden çıkan mesaj;
Sorry! Your order cannot be processed and has been cancelled. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service. We apologize for any inconvenience this may have caused.
The product you selected was not found. To renew your subscription or view your other purchase options,
please visit our products page or select one of our store links below.
ben şimdi firefox ve opera ile denedim hala çalışıyor. 12 liraya satış devam ediyor. bu linke tıklayın:Linkden çıkan mesaj;
[h=3]Sorry! Your order cannot be processed and has been cancelled. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service. We apologize for any inconvenience this may have caused.[/h]The product you selected was not found. To renew your subscription or view your other purchase options,
please visit our products page or select one of our store links below.
aga cok saol bende cebelleşirken tesadüfen farkettim.. ben tıkladıkça sepete eklıyormuş görmüyordum.. acaba 95 tl yı almaya calısınca indirim cıkarmı diye denerken oldu 2 tane aldım.. diğerlerinide sonra kullanırım. aktif etmeden durabılıor 1 sene
Hocam sadece 1 sene mi duruyor aktif etmeden? Daha çok duruyorsa stoklamayı düşünüyorum da.
Dostum gecen ayda ben stok yapayım dedim otomatik aktifleştirme devreye girmiş ...
görüştüm nortonla meger 30 günlük deneme süresini bekliyorlarmıs ...bu ne lahana bu ne turşu dedim .. 10 adet almısdım ..şuan hepsi aktif ..eşe dosta vercem artık yada sitede takas makas yaparım diye düşünüyorum..
3 ayrı bilgisayar sistemine kurup kullanabiliyorsunuz. ben kendi bilgisayarıma ve ablamın bilgisayarına kurdum mesela. hala 1 hakkım daha var. ancak ilk lisansı aktifleştirdiğiniz anda diğer lisansların da süresi işlemeye başlıyor.3 Bilgisayara kadar ayarlama cümlesi tam olarak ne anlama geliyor.
Mail'ime Gelen Bu Iletıde Urunu aldım ama ındırme lınkı gelmedı ve para da cekıldı hesaptan nasıl halledebılırız ?
Tek suphelendıgım nokta Fatura adresının adres kısımlarını ıstanbul yazıp gecıstırdım acaba orada mı sorun olustu ?
yoksa norton paranın uzerıne mı yatacak
kampanya hala sürüyor. bu linten girip açılan sayfadan girip "norton utilities" kısmını silince ve adet kısmını 1 yapınca geriye kalan:ya arkadaşlar sanırım kaampanya bitti ben bu forumda verilen bütün 12 tl lik linklerin hepsini tıkladım faka hep çıkan sonuç 69.9 tl bu da indirimli fiyatı normali 94 bişey dikkatimi çeekti sanırım bu ücretler kişilerin pc IP nosuna göre çıkıyo zaten bana meil göndermişlerdi 69.9 tl diye şimdi verilen bütün linklerden tıkladığımda bu fiyat çıkı yalnız bi keresinde 12 tl ye gördüm o da sayfa norton sayfası değil shopping cart page diye bi siteydiki ordan alışveriş bana hiç güvenli gelmedi eğer bu lisansı alan arkadaşlar hani 3 pc ye izin veriliyormuş ya bu 2.3. hakkını kullanmayan arkadaş varsa ben onlardan satın alabilirim duyurulur hüseyin