[Kampanya] Norton™ Internet Security 2012 şok indirim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kimse cevap yazmayacakmı bukadarmı bilgisiz insanlarız.

sitelerinde visa, mastercard ve american express geçiyor. bu yüzden sendeki visa elektron veya maestro kartla sanırım alışveriş yapamazsın orada. yada dene ve gör bakalım olacak mı?

FireWalkeR-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son alan arkadaş hangi linkten aldı veya hangi link su anda aktif bende almak istiyorum ama 12 tl'lik aktif linki bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, bu yazılımı ne kadar süre ile aktifleştirmeden saklayabiliyoruz? misal, bugün alsak, seneye aktive edebilir miyiz? :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kampanya bitmiş arkadaşlar hangi linke girerseniz girin satın al anasayfasına bazılarıda nortonun anasayfasına yönlendiriyor..bilginize..

arkadaşlar, bu yazılımı ne kadar süre ile aktifleştirmeden saklayabiliyoruz? misal, bugün alsak, seneye aktive edebilir miyiz? :)

genelde bu tür lisansların aktifleştirmek için 90 günü bulunur..90 gün içerisinde aktif olmazsa lisans iptal olur diyebiliyorum..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
genelde bu tür lisansların aktifleştirmek için 90 günü bulunur..90 gün içerisinde aktif olmazsa lisans iptal olur diyebiliyorum..
geçen gün norton müşteri temsilcisi ile live chat yaptım. orda detaylı bilgi alma şansım oldu. :)

buna göre yeni lisans için 2 yol var.

1-mevcut lisansın üstüne bir lisans daha alıp, ikisini birleştirebiliyoruz. bu sayede mevcut lisansın süresinin üzerine +366 gün ekleniyor. tabi süremiz de işlemeye devam ediyor. kalan lisans sayımızda ise artış söz konusu olmuyor.

2-sıfırdan yeni lisans satın alıp, seneye aktive edilmek üzere saklayabiliyoruz. aktivasyon süresi için herhangi bir sınırlama bulunmuyor.

bu arada müşteri temsilcisi çok iyi bir bayan çıktı. sorumu yanıtlamakta biraz zorlandı. sonrasında jest olarak benim lisansıma 30 gün ilave etti. :P

FireWalkeR-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah Allah Aynı Linkten 3 farklı bilgisayarda girdim..3 farklı internet olarak ama yok buy.norton.com'a yönlendiriyor ödeme sayfasına gelmiyor..

bu linki dene bakalım en son çalısıyordu ama Norton İnternet Security 2012 --> 12 TL

bu linten ödeme sayfasına kadar geliyorum ve sanal kart bilgileri ile almaya çalışınca hata veriyor k.kartı bilgileriniz hatalı falan diyor ne iş anlamadım eğer bu linkten alabilen arkadaş olursa ve aldıktan sonra yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu linki dene bakalım en son çalısıyordu ama Norton İnternet Security 2012 --> 12 TL

bu linten ödeme sayfasına kadar geliyorum ve sanal kart bilgileri ile almaya çalışınca hata veriyor k.kartı bilgileriniz hatalı falan diyor ne iş anlamadım eğer bu linkten alabilen arkadaş olursa ve aldıktan sonra yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler

kardeş sayfaya giriyorda..kart bilgilerini girip onayladıktan sonra tekrar anasayfaya yönlendiriyor..kampanya bitmiş anlatamıyorum sanırım..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
satın almaya çalışmadan önce norton hesabınızla oturum açtınız mı?

BERKAN_G

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kampanyayi paylasan arkadasa cok tesekkurler. 12 tl ye 1 yillik 3 bilgisayar icin nis aldik ya saka gibi. Baskalarina diyorum inanamiyor vardir onda birsey diye. Ama inanin yok. Diger tereddutte kalan arkadaslarda alabilir. Suan 2 bilgisayara kurdum calisiyor. Ustelik NIS 2013 surumunde de kullanabiliyoruz. Saka gibi...!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kampanya bitmiş. 59.99 lira olmuş. yöneticiler başlığı güncelleyebilir.

Cuska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hesap alan arkadaşlar ücret veya bir alışveriş sitesi çeki karşılığında 280+ gün olan bir lisansını paylaşabilirmi benimle

irtibat pm