S
SDN Okuru
SDN Okuru
ziraat bankamatik kartım var onunlada satın alabilirmiyiz.
kimse cevap yazmayacakmı bukadarmı bilgisiz insanlarız.
ziraat bankamatik kartım var onunlada satın alabilirmiyiz.
kimse cevap yazmayacakmı bukadarmı bilgisiz insanlarız.
en son alan arkadaş hangi linkten aldı veya hangi link su anda aktif bende almak istiyorum ama 12 tl'lik aktif linki bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler
cevabın için teşekkürler erenberk yalnız verdiğiniz linkte "Şimdi satın al" butonuna tıklıyorum ama herhangi bir cevap alamıyorum acaba nerede yanlış yapıyor olabilirim?yada kampanyamı bitti teşekkürler
arkadaşlar, bu yazılımı ne kadar süre ile aktifleştirmeden saklayabiliyoruz? misal, bugün alsak, seneye aktive edebilir miyiz?
Kampanya bitmiş arkadaşlar hangi linke girerseniz girin satın al anasayfasına bazılarıda nortonun anasayfasına yönlendiriyor..bilginize..
genelde bu tür lisansların aktifleştirmek için 90 günü bulunur..90 gün içerisinde aktif olmazsa lisans iptal olur diyebiliyorum..
geçen gün norton müşteri temsilcisi ile live chat yaptım. orda detaylı bilgi alma şansım oldu.genelde bu tür lisansların aktifleştirmek için 90 günü bulunur..90 gün içerisinde aktif olmazsa lisans iptal olur diyebiliyorum..
https://buy.norton.com/estore/produ...COM_MKT_87PCTOFF/asoociationType/0/slotNo/-1/
kampanya devam ediyor.. ödeme sayfasına kadar geldim bi sorun yok
Allah Allah Aynı Linkten 3 farklı bilgisayarda girdim..3 farklı internet olarak ama yok buy.norton.com'a yönlendiriyor ödeme sayfasına gelmiyor..
bu linki dene bakalım en son çalısıyordu ama Norton İnternet Security 2012 --> 12 TL
bu linten ödeme sayfasına kadar geliyorum ve sanal kart bilgileri ile almaya çalışınca hata veriyor k.kartı bilgileriniz hatalı falan diyor ne iş anlamadım eğer bu linkten alabilen arkadaş olursa ve aldıktan sonra yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler
satın almaya çalışmadan önce norton hesabınızla oturum açtınız mı?
o zaman önce hesap açman lazım. hiçbir sitede login olmadan birşey satın alamazsın.olmayan hesapla nasıl oturum açayım?
o zaman önce hesap açman lazım. hiçbir sitede login olmadan birşey satın alamazsın.
hayırlı olsun.açılmış hesabım varmış açtım hallettim çok sağol ya..
saol..hayırlı olsun.
aynen..kampanya bitmiş. 59.99 lira olmuş. yöneticiler başlığı güncelleyebilir.