[Kampanya] Internet Download Manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
fearhero, bu lisansı ne zamana kadar aktifleştirme süremiz var?

hemen aktifleştir idm yi :)ne aman aktifleştirirsen aktifleştir idm lisansları 30 haziran 2011 tarihinde biter kullanımı ama kasperde öyle değil sanırsam aldıkdan bir ay içinde aktifleştirsen bile düşmeye o gün başlıyor yani bende tam detayı bilmiyorum ama
http://www.haberokur.com/haber-Haberokurdan-Okurlarina-Internet-Download-Manager-145458/
burda Levent Bey'in söylediği
idm ler belli bir tarihte bitiyor oluşu. Yani teknik olarak kasper gibi değil kullanımı

Bu arada yorum yapıp key alan arkadaşlara bir önerim tavsiye gibi :) 20 saniye ayırın üye olun :) deme di demeyin sonra..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hemen aktifleştir idm yi :)ne aman aktifleştirirsen aktifleştir idm lisansları 30 haziran 2011 tarihinde biter kullanımı ama kasperde öyle değil sanırsam aldıkdan bir ay içinde aktifleştirsen bile düşmeye o gün başlıyor yani bende tam detayı bilmiyorum ama
http://www.haberokur.com/haber-Haberokurdan-Okurlarina-Internet-Download-Manager-145458/
burda Levent Bey'in söylediği
idm ler belli bir tarihte bitiyor oluşu. Yani teknik olarak kasper gibi değil kullanımı

Bu arada yorum yapıp key alan arkadaşlara bir önerim tavsiye gibi :) 20 saniye ayırın üye olun :) deme di demeyin sonra..

Eyvallah ben daha yeni aktifleştirdim 2 hafta oldu alalı :D

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
lisansım geldi teşekkürler.İlgili haber sitesinede üye oldum.

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5

mith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim key de geldi, şükranlarımı sunuyorum..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bana key niye göndermiyosun hocam benden sonra yorum yapıp ekleyen herkese göndermişsinde..

elementry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
idm keyimi alabilirmiyim? Yorumumu daha önce göndermiştim..

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sizin bu yorum üstte kalmış yoğunlukdan dolayı bir üst mesajdan görememişim, amaa....

Bana key niye göndermiyosun hocam benden sonra yorum yapıp ekleyen herkese göndermişsinde..
Bu mesajı yazana kadar üstteki linki tekrar verseniz, beni görmediniz galiba diye..
size bir gıcığımız yok keyi göndermemiz daha kısa sürerdi.
Keyiniz gönderildi.

Teşekkürler lisansınız gönderildi.

nizami yorumu onaylananan herkese yolluyoruz öyle yorum yaptım ama tutar mı dedirtmiyoruz. keyiniz gönderildi.

Kasper için yaptığınız yorum ile birde idm keyi alamzsınız
tekrar bir yorum daha yapmanız gerek, onuda tekrar bildirmeniz gerek.

Arkadaşlar bazı arkadaşların da özelde uslupları hani bir bilet alıpta otobüsü satın alanlar olur ya onları andırıyor. sen bana keyi gönder ben yorum yaparım diyenler bile çıkıyor. Sanki lahmacun sipariş ediyor arkadaş.

Bunun ücretsiz bir kampanya, bu kampayanın tek şartının da yorum olduğunu lütfen unutmayın.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
lisans alındı teşşekürler...

ben idm yi patchlemiştim şimdi nerden keyi değiştiricem acaba arkadaşlar kayıt yazan yer off

durumdada

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5

lisans alındı teşşekürler...

ben idm yi patchlemiştim şimdi nerden keyi değiştiricem acaba arkadaşlar kayıt yazan yer off

durumdada

programı ve patchi silin virüslüdü genelde öyle programlar kurarken siz onay verdiğiniz içinde tespit etmesi güçtür bilgisayarınıza zarar vermesi muhtemeldir. Programı ve pathci silip yeniden kurun son sürümü ve size verilen seriali girin

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

lisans gönderildi.

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5

hocam hani nerede yaa. idm lisans?

Yazıdıklarımı iyi okuyun.

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

elemtry

Kasper için yaptığınız yorum ile birde idm keyi alamzsınız
tekrar bir yorum daha yapmanız gerek, onuda tekrar bildirmeniz gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...