[Kampanya] G Data Internet Security 4 ay

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kampanya sayfasına Buradan ulaşabilirsiniz.
GDIS2011_TR_Webshop_Detail.jpg

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle bu Romence sürümü sanal makina üzerine kurup oradan kayıt işlemini gerçekleştirip, mail adresinize yolanacak lisans bilgilerini kullanmış olduğunuz bilgisayarınıza girerek Türkçe sürüm olarak kullanabilirsiniz.

Yine başka bir seçenek direk kullandığınız bilgisayarınıza bu Romen sürümü kurarsınız kayıt işlemini bitirir Romen sürümü kaldırır yerine Türkçe sürüm kurarsınız...

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beleşleri duruken ne gerek var boyle şeylere arkadaşlar lütfen ama :)

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program dili romence değil ingilizce ve sanal bilgisayara kurularak yapılması kullananlar açısından en mantıklısı.G-data koruyor evet tespit oranı harika fakat neti felç eden bir yazılım aynı zamanda bilgisayarı da.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
G-data koruyor evet tespit oranı harika fakat neti felç eden bir yazılım aynı zamanda bilgisayarı da.

2012 sürümlerinde bilgisayar üzerinde etkisini oldukça düşürmüşlerdi, iyi bir sistem istediği kesin.

Bitdefender + Avast tarama motorlarını kullandığı için belirgin bir yer kaplıyor ve tarama da hissettiriyor...

2013 sürümünün en belirgin ve dikkat çekici özelliği sisteminize göre ayarlama yapabiliyorsunuz artık
:wink:

jiAJBn.jpg

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2012 sürümlerinde bilgisayar üzerinde etkisini oldukça düşürmüşlerdi, iyi bir sistem istediği kesin.

Bitdefender + Avast tarama motorlarını kullandığı için belirgin bir yer kaplıyor ve tarama da hissettiriyor...

2013 sürümünün en belirgin ve dikkat çekici özelliği sisteminize göre ayarlama yapabiliyorsunuz artık
:wink:

jiAJBn.jpg

Zaten 2013 sürümünü test etmiştim.Sorun şu ki web tarama modülünde en düşük önbellekme oranı 1 mb ve o 1 mb dolana kadar insana işkence çektiriyor.Güvenlik çok önemli fakat internette sörfü rahatça gerçekleştirmek ise apayrı bişey.Ben bu yazılımı bullguard'dan önce kullanıyordum.Şuanda bullguard is 2012 kullanıyorum ve şunu rahatlıkla diyebilirim ki G-datayı bitdefender veritabanından dolayı kullanıyordum.Bullguard hem bitdefender tabanlı hemde outpost firewall içermesi çok kolayca vazgeçmeme sebep oldu pişmanmıyım değilim tabi kullananlara saygı duyuyorum.