İpucu EaseUS Partition Master Professional Edition lisans anahtarı [Windows] [KAMPANYA]

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,391
epm-pro.JPG

Kısaca:

EaseUS Partition Master Pro, Windows işletim sistemindeki yerleşik Disk Yönetimi yazılımına alternatif bir program olmakla birlikte pek çok özelliğe sahip kullanışlı bir programdır.

Bazı özellikleri:
  • Disk bölümlerini klonlama/yeniden boyutlandırma & taşıma/silme/birleştirme/ayırma/genişletme & küçültme/kontrol etme
  • Disk dönüştürme (MBR'yi GPT'ye dönüştürün veya tam tersi)
  • Bölüm kurtarma
  • WinPE önyüklenebilir diski oluşturma
  • Çeşitli araçlar (Data migration, Windows ISO, Password reset, Boot repair, Write protection, Rebuilt MBR, 4K Alignment)

Program hakkında daha fazla bilgi için bknz.

Kampanyadan yararlanmak için:

Almanca Teklif: Link'e tıklayın veya aşağıdaki kodu Kopyala/Yapıştır yapın:

Kod:
https://www.easeus.com/giveaways/easeus-partition-master.html

Açılan sayfada [Gratis erhalten] seçeneğine tıkladığınızda lisans kodunu ve ayrıca indirme bağlantısını göreceksiniz.

Lisans anahtarını açıktan paylaşmıyorum. Kampanya bittiğinde muhtemelen web sayfasındaki ilgili bilgiler de silinecektir.

EaseUS Partition Master Pro programı bilgisayarımda yüklüydü ancak lisans süresi bitmişti. Kampanyadaki lisans anahtarı ile ürünü etkinleştirdim. An itibari ile 281 gün kullanım süresi verdi, görselleri aşağıdadır.

[1]
EaseUS Partition Master Professional activation-1.JPG

[2]
EaseUS Partition Master Professional activation-2.JPG

[3]
EaseUS Partition Master Professional activation-3.JPG

[4]
EaseUS Partition Master Professional activation-4.JPG

[5]
EaseUS Partition Master Professional activation-5.JPG

[6]
EaseUS Partition Master Professional Toolkit.JPG

Dipnot: Programın Türkçe dil arayüz desteği yoktur.

Feragatname: Lisans kodunun aktif kalacağını garanti edemeyiz. Bazı tekliflerin geçerlilik süresi kısadır ve geçerliliğini yitirir.

Son düzenleme: