[Kampanya] AVG Internet Security 2013 (1 Yıllık)

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
avg güvenlik başarılı bir sistem sayılabilir ama düşük seviyeli ler için pekte tavsiye edilmiyor orta ve yüksek seviyeli pc için tabikide basarılı (WGY) işlemler bölümünde ne kadar yer harcadığını görebilirisiniz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Az önce kurdum. İnternete giremez oldum. Kaldırmak zorunda kaldım. Sanıyorum bu sorunu bir ben yaşadım.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Az önce kurdum. İnternete giremez oldum. Kaldırmak zorunda kaldım. Sanıyorum bu sorunu bir ben yaşadım.
Yok olur mu canım..

Benim şuanda xp de ve W7 de iki işletim sisteminde kurulu internet security 2013 versiyonu gayet stabil çalışıyor..

Sende bi sorun oluşmuştur veya başka güvenlik yazılımı varsa sorun olmuştur..

Seçeneklerden firewall ayarlarına gir genel bilgilerde internet erişimini engelle işaretliyse onu otomatik mod yap kaydet..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Norton antivirüs var bitmesini bekleyimmi 100 günü var yada 2 sinimi kuruyum yoksa sadece Avg internet securitiy imi kuram

Kafamda deli sorular :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Yok olur mu canım..

Benim şuanda xp de ve W7 de iki işletim sisteminde kurulu internet security 2013 versiyonu gayet stabil çalışıyor..

Sende bi sorun oluşmuştur veya başka güvenlik yazılımı varsa sorun olmuştur..

Seçeneklerden firewall ayarlarına gir genel bilgilerde internet erişimini engelle işaretliyse onu otomatik mod yap kaydet..
Yükledikten sonra sadece Google'a giriliyordu. AVG Güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Değişen olmadı. Tüm korumaları devre dışı bıraktım yine aynı. Yine aynı. Kaldırdım, sistemi tekrar başlatana kadar değişmedi. Tüm bunlar olana kadar 4-5 kez sistemi tekrar başlattım. İstisnasız tümünde kapanma 5 dakikaya yakın sürdü ve sonucunda mavi ekran. Kaldırdıktan sonra henüz denemedim. Mavi ekran kaldıysa format yolu göründü.
Tüm bunların AVG'nin yüklediği bir sürücüden kaynaklandığını düşünüyorum. Sistem Windows 8

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yükledikten sonra sadece Google'a giriliyordu. AVG Güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Değişen olmadı. Tüm korumaları devre dışı bıraktım yine aynı. Yine aynı. Kaldırdım, sistemi tekrar başlatana kadar değişmedi. Tüm bunlar olana kadar 4-5 kez sistemi tekrar başlattım. İstisnasız tümünde kapanma 5 dakikaya yakın sürdü ve sonucunda mavi ekran. Kaldırdıktan sonra henüz denemedim. Mavi ekran kaldıysa format yolu göründü.
Tüm bunların AVG'nin yüklediği bir sürücüden kaynaklandığını düşünüyorum. Sistem Windows 8
Haa w8 ise W8 in güvenlik yazılımlarıyla pek uyumluluğu yok. Benimkide w8 64 bitte Avastla baya sorun yaşadım.. Şuan W8 de Advanced system care Ultimate var yanında bide ıobit malware fighter ve bide Zemana antilogger vede Winpatrol bunlarla güzel kombinasyon oluyor.. Yanii ASC Ultimate ile sorun yaşamadım hiç w8 de..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Norton antivirüs var bitmesini bekleyimmi 100 günü var yada 2 sinimi kuruyum yoksa sadece Avg internet securitiy imi kuram

Kafamda deli sorular :D
2 Antivirüse gerek yok.. 100 günü varsa dursun o bittikten sonra bunu kur.. Lisansta sıkıntı çekmezsin merak etme.

osmandemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese aynı lisansı veriyormuş.Biri lisansı paylaşabilir mi ?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Beyler kullandım başaralı olmuş güvenlik duvarıda var kampanya olması önemli değil serialleri bende var belki internetten bulabilirsiniz sizde isteyen olursa serial paylaşabilirim...

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
[MENTION=342134]FeryBoot[/MENTION] [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] Bu lisanslardan faydalanma imkanım var mı ? :)

Ayrıcaelimde trend micro int security var.Hangisini önerirsiniz ?

emirkanim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki mesajı yeni gördüm cavapda biraz geçiktim k.bakma pm attım...
NOT=Arkadaşlar eğer sizede lazımsa konu altında veya özel pm olarak paylşabilirim...
ıyı aksamlar ben de alabılırmıyım 2018 lısansını bugun kurdum bır yıllık olrak bana 29 gun ver dı bu kampanya bıtmıs....

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Tabiki mesajı yeni gördüm cavapda biraz geçiktim k.bakma pm attım...
NOT=Arkadaşlar eğer sizede lazımsa konu altında veya özel pm olarak paylşabilirim...

Teşekkür ederim.Mesaj gelmedi ama diğer arkadaş sağolsun ilgilendi.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kaç günlük bu, haber verin ona göre kuracağım :)

emirkanim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki hemen özelden döneceğim 1 saniye...

teşekkürler...

[Kampanya] AVG Internet Security 2013 (1 Yıllık) Bu kampanya kurun ca 374 gun deneme gununuz kalmış yazmakta fakat güncelleme yapın ca 29 günü gostermektedır . Bılgılerınıze saygılarımla...

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler...

[Kampanya] AVG Internet Security 2013 (1 Yıllık) Bu kampanya kurun ca 374 gun deneme gununuz kalmış yazmakta fakat güncelleme yapın ca 29 günü gostermektedır . Bılgılerınıze saygılarımla...

Arkadaşım ben de öyle bir şey olmadı acaba sen daha önce kulanıp kaldırmış olabilirmisin.

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim? avastın süresi bitmişken..iyi gelir.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1 yıllık diye Mcafeeyi sildim bunu indirdim ama serial otomatik girilmedi. Rica etsem @Kadir Sekme senin lisanslardan bende alabilirmiyim :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
374 GÜN DENEME SÜRESİ VAR Diyorya bunda ettkinleştirilmişle farkı yok değilmi kurdum bu avg yi ?

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüh ya lisans istiyor .Varmı lisansı olan

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
AVG'nin ister internet security olsun ister normal anti-virus olsun isterse premium sürümü olsun. Hangi versiyonu kullanıyorsanız serial lazımsa haber verin. Elimde bir çok serial bulunmakta ve önceliğim herkesin yararlanmasını sağlamak.

Yaklaşık 5 yıldır avg kullanıcısıyım ve pc'de kullandığım en rahat güvenlik programı. Karspersky' da denedim ancak bunun kadar rahatlık sağlamadı. :)