avg güvenlik başarılı bir sistem sayılabilir ama düşük seviyeli ler için pekte tavsiye edilmiyor orta ve yüksek seviyeli pc için tabikide basarılı (WGY) işlemler bölümünde ne kadar yer harcadığını görebilirisiniz.
Yok olur mu canım..Az önce kurdum. İnternete giremez oldum. Kaldırmak zorunda kaldım. Sanıyorum bu sorunu bir ben yaşadım.
Yükledikten sonra sadece Google'a giriliyordu. AVG Güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Değişen olmadı. Tüm korumaları devre dışı bıraktım yine aynı. Yine aynı. Kaldırdım, sistemi tekrar başlatana kadar değişmedi. Tüm bunlar olana kadar 4-5 kez sistemi tekrar başlattım. İstisnasız tümünde kapanma 5 dakikaya yakın sürdü ve sonucunda mavi ekran. Kaldırdıktan sonra henüz denemedim. Mavi ekran kaldıysa format yolu göründü.Yok olur mu canım..
Benim şuanda xp de ve W7 de iki işletim sisteminde kurulu internet security 2013 versiyonu gayet stabil çalışıyor..
Sende bi sorun oluşmuştur veya başka güvenlik yazılımı varsa sorun olmuştur..
Seçeneklerden firewall ayarlarına gir genel bilgilerde internet erişimini engelle işaretliyse onu otomatik mod yap kaydet..
Haa w8 ise W8 in güvenlik yazılımlarıyla pek uyumluluğu yok. Benimkide w8 64 bitte Avastla baya sorun yaşadım.. Şuan W8 de Advanced system care Ultimate var yanında bide ıobit malware fighter ve bide Zemana antilogger vede Winpatrol bunlarla güzel kombinasyon oluyor.. Yanii ASC Ultimate ile sorun yaşamadım hiç w8 de..Yükledikten sonra sadece Google'a giriliyordu. AVG Güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Değişen olmadı. Tüm korumaları devre dışı bıraktım yine aynı. Yine aynı. Kaldırdım, sistemi tekrar başlatana kadar değişmedi. Tüm bunlar olana kadar 4-5 kez sistemi tekrar başlattım. İstisnasız tümünde kapanma 5 dakikaya yakın sürdü ve sonucunda mavi ekran. Kaldırdıktan sonra henüz denemedim. Mavi ekran kaldıysa format yolu göründü.
Tüm bunların AVG'nin yüklediği bir sürücüden kaynaklandığını düşünüyorum. Sistem Windows 8
2 Antivirüse gerek yok.. 100 günü varsa dursun o bittikten sonra bunu kur.. Lisansta sıkıntı çekmezsin merak etme.Norton antivirüs var bitmesini bekleyimmi 100 günü var yada 2 sinimi kuruyum yoksa sadece Avg internet securitiy imi kuram
Kafamda deli sorular![]()
Oldu mu 2018![]()
@FeryBoot @Kadir Sekme Bu lisanslardan faydalanma imkanım var mı ?![]()
Ayrıcaelimde trend micro int security var.Hangisini önerirsiniz ?
@FeryBoot @Kadir Sekme Bu lisanslardan faydalanma imkanım var mı ?![]()
Ayrıcaelimde trend micro int security var.Hangisini önerirsiniz ?
ıyı aksamlar ben de alabılırmıyım 2018 lısansını bugun kurdum bır yıllık olrak bana 29 gun ver dı bu kampanya bıtmıs....Tabiki mesajı yeni gördüm cavapda biraz geçiktim k.bakma pm attım...
NOT=Arkadaşlar eğer sizede lazımsa konu altında veya özel pm olarak paylşabilirim...
tabiki hemen özelden döneceğim 1 saniye...ıyı aksamlar ben de alabılırmıyım 2018 lısansını bugun kurdum bır yıllık olrak bana 29 gun ver dı bu kampanya bıtmıs....
Rica etsem banada gönderebilirmisin.İndirip kuracağım bende.tabiki hemen özelden döneceğim 1 saniye...
Hemen...Rica etsem banada gönderebilirmisin.İndirip kuracağım bende.
Tabiki mesajı yeni gördüm cavapda biraz geçiktim k.bakma pm attım...
NOT=Arkadaşlar eğer sizede lazımsa konu altında veya özel pm olarak paylşabilirim...
tabiki hemen özelden döneceğim 1 saniye...
teşekkürler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[Kampanya] AVG Internet Security 2013 (1 Yıllık) Bu kampanya kurun ca 374 gun deneme gununuz kalmış yazmakta fakat güncelleme yapın ca 29 günü gostermektedır . Bılgılerınıze saygılarımla...
Kaç günlük bu, haber verin ona göre kuracağım![]()
Bende 2018 e kadar lisans var orjinal cracksiz![]()
kardeş bizde alabilirmiyiz?Bende 2018 e kadar lisans var orjinal cracksiz![]()