Kameramda bir çizik var

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Redmi Note 8 cihazımın kamerasında incecik çizik var öyle normal durumlarda gözükmüyor ışığın açısını tam ayarlayınca gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Spigen kılıf alana kadar kameranın üstünü kapatım kılıfı üstüne koydum.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Redmi Note 8 cihazımın kamerasında incecik çizik var öyle normal durumlarda gözükmüyor ışığın açısını tam ayarlayınca gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Spigen kılıf alana kadar kameranın üstünü kapatım kılıfı üstüne koydum.
Bence hiç bir sorun olmaz. Kılcal küçük bir çizik. (Edit: Bende redmi note 8 kullancisiyim) üstelik kameranız küçücük bir cizikten tamamen bozulmaz.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bence hiç bir sorun olmaz. Kılcal küçük bir çizik. (Edit: Bende redmi note 8 kullancisiyim) üstelik kameranız küçücük bir cizikten tamamen bozulmaz.
Yok hocam birşeyler çekerken bir sıkıntı olur mu anlamında.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Reis, sadece camı çizilmiş ise, sıkıntı olmaz.
Ama, lensi çizilmiş ise, fotoğraf çektiğinizde, fotoğrafta bir çizik görünür.
Çektiğiniz bir fotoğrafı atar mısınız?

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Kalın çizik ise düşüş yaşatır da ince kılcal çiziklerde pek sıkıntı yapacağını zannetmiyorum.(Kılcal çizikler çok artarsa gene sıkıntı yapar)