Nixadz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
Kalıcı gt yapan varsa takip atsın dm den yazsın geri dönücem dönmessem çıkın fotolarda beğenilir
İnsta:nixadx
takipcin çok olunca noluyorKalıcı gt yapan varsa takip atsın dm den yazsın geri dönücem dönmessem çıkın fotolarda beğenilir
Bir şey olmuyor fakat hem yeni arkadaş edine bilirim hem 10 15 takipçiyle kalmamtakipcin çok olunca noluyor
İnan ki az ve öz takipçi her zaman daha iyidir. Bana sorsan hiç iyi değildir. 26 yaşındayım ve 23 yaşından beri instagram kullanmıyorum kapattım hesabımı. İnan ki boşa harcadığım vakitler bana kaldı. Bir sürü aktivite yapabiliyorumKalıcı gt yapan varsa takip atsın dm den yazsın geri dönücem dönmessem çıkın fotolarda beğenilir
Hocam ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yazılıma ilgim var, onunla uğraşıyorum ancak onun dışında kalan zamanı dolduramıyorum. Kendinize nasıl bir hobi/uğraş edindiniz? Nasıl buldunuz?İnan ki az ve öz takipçi her zaman daha iyidir. Bana sorsan hiç iyi değildir. 26 yaşındayım ve 23 yaşından beri instagram kullanmıyorum kapattım hesabımı. İnan ki boşa harcadığım vakitler bana kaldı. Bir sürü aktivite yapabiliyorum
Günümün 4 saati Fitness ile geçiyor güzel kardeşim. Yaklaşık 1 aydır. Onun haricinde arkadaşlarımı gece arayıp basketbola çağırıyorum basketbol oynuyoruz. Çalışıyordum bir şeyler biriktirmek için bıraktım işi kavga ettim. Evde bilgisayarımı da sattım. Onunla da çok vakit geçiriyordum. İlk hedefim yeni bir bilgisayar toplamak olacak bakalım inşallah.Hocam ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yazılıma ilgim var, onunla uğraşıyorum ancak onun dışında kalan zamanı dolduramıyorum. Kendinize nasıl bir hobi/uğraş edindiniz? Nasıl buldunuz?
Ne mutlu size. Kendinize uğraş bulmuşsunuz. Ben yeni bilgisayar aldım onunla vakit geçiriyorum ama yeni alıp bütün günü onunla geçirince sıkılma başlıyor tabi, onun dışında Twitter, Instagram ve Reddit zaman geçirmeye yarıyor. Bir spora atılsam iyi olacak galiba.Günümün 4 saati Fitness ile geçiyor güzel kardeşim. Yaklaşık 1 aydır. Onun haricinde arkadaşlarımı gece arayıp basketbola çağırıyorum basketbol oynuyoruz. Çalışıyordum bir şeyler biriktirmek için bıraktım işi kavga ettim. Evde bilgisayarımı da sattım. Onunla da çok vakit geçiriyordum. İlk hedefim yeni bir bilgisayar toplamak olacak bakalım inşallah.
Spor şart kardeşim benim . Mesela 1 ay önce 82 kilo idim. şuan 103 kiloyum vücudum oturuyor diyebilirim. Boyum zaten 96. Tabiri caizse hayvan gibi oldumNe mutlu size. Kendinize uğraş bulmuşsunuz. Ben yeni bilgisayar aldım onunla vakit geçiriyorum ama yeni alıp bütün günü onunla geçirince sıkılma başlıyor tabi, onun dışında Twitter, Instagram ve Reddit zaman geçirmeye yarıyor. Bir spora atılsam iyi olacak galiba.
Instagram zaman kaybı zaten bu forumda öyle instagram kullanan kişi zor bulunur.Gt yapılıyor dedim gt den başka her şeyden konuşuldu neyse teşekk
Kilo vermek dert, almak ayrı dert. Hep çalışma isteyen bir durum kilo işi. Bir ayda o kadar kilo almak büyük başarı bu arada. Ben obezite sınırındayım şu an ama kilo almıyorum sayılır. Şu an köydeyiz börekten başka şey yenmiyor onun dışında şehirdeyken aylık 0,5 kilo falan alıyorum. Acemi olarak bir sporla uğraşsam aslında uzun vadede düzelecek. :/ Teşekkürler sohbetiniz için.1 ay önce 82 kilo idim. şuan 103 kiloyum
Abis sorun o 200 değil 20 arkadaşım bile yok instagram kullananTakipçin 2000 olunca 3000 olunca ne farkediyor hiç birini tanımadıktan sonra? 200 takipçin olsun hepsi arkadaşın olsun tanı yeter.
Sende başka yerlerden arkadaş bul bak Discord var en iyi yer, takipçi diye bir gereksiz şey yok orda zaten.Abis sorun o 200 değil 20 arkadaşım bile yok instagram kullanan
Oyun oynayan bir kaç arkadaş edinebilirsin örnek olarak cs go cs 1.6 üzerinden kalıcı güzel dostluklar edinebilirsin teamspeak discord üzerindenAbis sorun o 200 değil 20 arkadaşım bile yok instagram kullanan