Kafamı karıştıran mağza görevlisi (Z3 Compact)

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu gün z3 compact a bakmak için bir mağzaya gittim . Telefon zaten hastası olduğum bir telefon. Hem küçük hem de performansı yüksek. Zaten shiftdelete nin UKT videolarını da seyrettim. Herneyse mağzaya gittiğimde bir çalışana z3 compact alacağımı söyledim. Adam bana '' Başka telefon mu bulamadın ? Git Lg G3 al. Z3 compact çok uyduruk.'' Ben de size sormaya karar verdim .Bir sorun yaşayan oldu mu z3 Compact için. Yada 5 inch den küçük bi telefon önerisi olan var mı ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Z3 Compact öneririm. G3'de iyi cihaz 2k ekranı olsun vs fakat malzeme kalitesi kötü, şarj sorunu var ve ısınma. O Yonga seti qualcomm'un olmasaydı farklı bir marka olsaydı g3 zor ayakta dururdu.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Özellikle MediaMarkt'ın görevlileri hiçbir şey bilmiyor. Saçma sapan konuşuyorlar, müşterilerin kafasını karıştırıyorlar.

Konuya gelecek olursak, z3 compact'ım ekranı iyi değil gibi duruyor ama kamerası iyi.

LG3'ün, z3 compact'a göre 1GB daha fazla RAM'i var.
Daha yüksek PPI'a sahip. Ekran çözünürlüğü daha yüksek.

Ama, fiyat farkını da hesaba kattığımız zaman, ve ekran kalitesinin pek önemi yoksa, z3 compact daha mantıklı gibi duruyor.
Ha, eğerki hocam ben bi ₺150 daha biriktiririm dersen LG G3 alabilirsin.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
takma onları sen onlar stokta ne varsa onu satmaya çalışıyolar

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Özellikle MediaMarkt'ın görevlileri hiçbir şey bilmiyor. Saçma sapan konuşuyorlar, müşterilerin kafasını karıştırıyorlar.

Konuya gelecek olursak, z3 compact'ım ekranı iyi değil gibi duruyor ama kamerası iyi.

LG3'ün, z3 compact'a göre 1GB daha fazla RAM'i var.
Daha yüksek PPI'a sahip. Ekran çözünürlüğü daha yüksek.

Ama, fiyat farkını da hesaba kattığımız zaman, ve ekran kalitesinin pek önemi yoksa, z3 compact daha mantıklı gibi duruyor.
Ha, eğerki hocam ben bi ₺150 daha biriktiririm dersen LG G3 alabilirsin.

Çalışan zaten MediaMarkt ın çalışanıydı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de Z3c için güncelleme desteği bitince costom rom yüklemek sıkıntı çıkarır mı (X10 Mini Pro kullanıcısıyım sıkıntılı biraz)

svskrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Tüm teknoloji mağazalarına firmalar ürünlerini satması ve tanıtması için elemanlar gönderir ve satılan cihazların başına prim verirler dolayısıyla eğer bir Lg elemanına denk gelirsen lg satmaya çalışacak sony elemanına denk gelirsen sony satmaya çalışacak özellikle media markt ve vatan da bu tarz adam çok olmakla birlikte media nın kendi elemanına bile denk gelsen adam kuru maaş a çalışıyor onun için reyon satmış satmamış çok önemli değil benim tavsiyem z3 compact dan yana olacaktır yinede aklında fikir olması açısından kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsin iyi forumlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sınıfına göre yüksek donanıma sahip ve çözünürlülüğü de düşük. Yani düşük dediysem rezil değil sanırım 720p ekranı vardı. Zaten telefonlarda 2k filan yalan. Gereksiz yere telefonu kastırıyor. G3 tam tersine işlemci ekranı kaldıramıyor ve çok ısınıyor.

G3 alacağına Z3C al performans olarak seni pişman etmez.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=466863]karnext[/MENTION] Bu mağaza görevlilerine dikkat etsen iyi olur. Onların işi müşteriye yardım etmek değil az satan malları falan kakalamak. Sen iyice araştırmanı yaparsan onlara muhtaç olmazsın. 319PPI de gayet yeterli insan bir zaman sonra ekrandaki farkı anlayamıyor zaten. 2k şarj sorunu yaşatabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim icin casper reklamındaki vaow diyen kız ile magaza çalışanları (bazılarını tenzih ederim) aynı statüdedir. Ikisinin de birikimi ayni sonuçta.
Z3 compacti gönül rahatlığıyla alabilirsin

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar,

Tüm teknoloji mağazalarına firmalar ürünlerini satması ve tanıtması için elemanlar gönderir ve satılan cihazların başına prim verirler dolayısıyla eğer bir Lg elemanına denk gelirsen lg satmaya çalışacak sony elemanına denk gelirsen sony satmaya çalışacak özellikle media markt ve vatan da bu tarz adam çok olmakla birlikte media nın kendi elemanına bile denk gelsen adam kuru maaş a çalışıyor onun için reyon satmış satmamış çok önemli değil benim tavsiyem z3 compact dan yana olacaktır yinede aklında fikir olması açısından kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsin iyi forumlar

adam media marktın görevlisiydi ama benim aklıma batarya nın şişmesi geldi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Z3C ile G3 aynı kefeye konmaz ki?

G3 kötü bir cihaz değil ama Z3C ile aynı kefeye konamaz.

Hani Z2 vs G3'de biri revize edilmemiş S801 birinde 2K ekran nötrlüyorlar.

Z3C ileriye dönük şu anda alınabilecek tek cihaz.

Timespace arayüzü ramı boşa savurmadığından da 2 GB ram problem çıkarmayacaktır.

720p ekran ile en iyi batarya performansına sahip cihaz oluyor Z3C.

Ayrıca ben G3'ün Marshmallow haricinde başka bir android sürümünü alacağını sanmıyorum. Z3C'nin yolu açık.

Ve ufak bir tavsiye. Hiçbir zaman satış görevlilerini dinleme. Neye karar verdiysen onu al.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Konu mediamarkt a gelmişken ben de bir anımı yazayım. Olay yaklaşık 1 ay önce oldu bu arada. İphone 6 alacaktık ve teknosa bimeks gold mediamarkt pupa turkcell mağazalarının olduğu avm ye gittik. İlk tercihimiz pupa ve daha sonrasında turkcell oldu fakat istediğimiz cihaz stoklarında yoktu. Daha sonra yaklaşık 2 yıl önce de iphone 5 almış ve memnun kaldığımız mediamarkt a yöneldik. İstediğimiz cihazo ve yanında bir kaç kılıf ile ödememizi yapıp yeni cihaza veri aktarımı için müşteri hizmetleri bölümüne geçtik ve o an farkettik kutunun jelatini yoktu yani kapalı kutu değildi. Müşteri temsilcisine durumu izah ettik. Cihazı alıp incelemeye başladı ve bize ekranın bir köşesine bakmamızı sorun olup olmadığını söylemizi isteyerek bizi daha da şüphelendirdi. Biz biraz bastırınca yen seri iphone 6 ların bazılarında ekranında bir sorun olabildiğini ve kendilerinin de kutuları açarsk kontrol ettiklerini söylerken başka bir görevlide yaklaşık 15-20 tane jelatinsiz iphone 6 kutularıyla gelerek bakın biz hepsini açarsk kontol ediyoruz dedi. Tabiki de biz buna ikna olmadık ve aldıklarımızı kılıflar dahil o an iade ettik. Hemen karşıdaki bimeks ten aynı fiyata artı olarak 380₺ hediye çekiyle birlikte kapalı jelatinli kuruda iphone 6 yı aldık.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kırmızı tshirt yoksa üstünde büyük ihtimalle bir LG promotörü ile karşılaştın. Mediamarkt satış danışmanı ise anlaşılan elinde Z3C stoğu kalmamış. Olanı satmaya çalışıyor..

Reaksiyon puanı
16,128
Benim icin casper reklamındaki vaow diyen kız ile magaza çalışanları (bazılarını tenzih ederim) aynı statüdedir. Ikisinin de birikimi ayni sonuçta.
Z3 compacti gönül rahatlığıyla alabilirsin
o vaow diyen kepçük kulaklı kızın güzel salçası vardı...
bu satış görevlilerini dinlemicen kafana göre takılcan.

Frageshan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
compact gayet iyi cihazdır lg g3 te öyle bana sorarsan LG G3 bi tık öndedir ama tercih meselesi compactı seçen arkadaşlara birşey diyemem.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
z3 compact tan daha stabil bi telefon piyasada yok. bu salaklar seni kandırmaya çalışmış.

5 sene gidecek bir telefon almış olursun.

Reaksiyon puanı
16,128
z3c almak daha mantıklı o satış görevlisi satamadıklarını kakalama eğiliminde.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Her satıcı aynı değil, kendi beğendiğini sana tavsiye ediyor.Benim sohbet ettiğim bir media markt çalışanı sony kullanıcısıydı sony tavsiye ediyordu.

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o zaman kesinlikle alıyorum Z3c yi destekleriniz için teşekkürler