Kafam Karıştı!..

Fatix92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gitmekte yarar var ayrıca dikkatli ol benim manyak arkadaşım 2 ay önce doğubanktan iphone almaya gidecem diye yola çıkmış eminönüne vardığında bir telefoncu gözüne çarpmış oradan 450 liraya iphone almış beni telle aradı iphone aldım üstelik bu son modeli çift sim kart özelliği var falan dedi gülmekten konuşamadım anlayacağın rahatsıza iphone niyetine trident sallamışlar :D

Bu arada iphone aldıktan sonra sitede firewile danışın kendisi kılıf uzmanı:D en azından kılıflı kullandınmı düşürmekten kormazsınız :)

o iPhone değil myPhone'dur :lol: Amcam geçen gün Nokia'nın E72'sini(idi galiba bilmiyorum pek onları :D) o şekilde almış bana orijinal Nokia olduğunu savunmaya çalışıyordu (Çift SIM kart + antenli TV özelliği).

Doğubank dediğiniz yer İstanbul'da bir mağaza mı?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
bende de var ondan ama sadece ön yüzünde var çizilmesin diye :)

Arka yüzünüde kapla tam olsun işte :) bende alacaktım ancak saçma bir kılıfım var hediye olduğu için değiştiremiyorum :)işin ucunda hatundan dayak yemek var:mrgreen:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arka yüzünüde kapla tam olsun işte :) bende alacaktım ancak saçma bir kılıfım var hediye olduğu için değiştiremiyorum :)işin ucunda hatundan dayak yemek var:mrgreen:

sadece arkası için kılıf satan varmıdır ki :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
o iPhone değil myPhone'dur :lol: Amcam geçen gün Nokia'nın E72'sini(idi galiba bilmiyorum pek onları :D) o şekilde almış bana orijinal Nokia olduğunu savunmaya çalışıyordu (Çift SIM kart + antenli TV özelliği).

Doğubank dediğiniz yer İstanbul'da bir mağaza mı?

Eminönünde güzel bir işhanı ben oraya bakınmak için gidersem cebimedeki kartları ve paraları evde bırakıyordum çünkü işhanına girdiğimde kendime engel olamayıp muhakka bir kaç parça elektronik eşya alırdım :)

Nasipse ramazanda tekrardan istanbuldayım:)

sadece arkası için kılıf satan varmıdır ki :D

Anladığım kadarıyla sen sadece ön yüzü korusun diye koruyucu aldın üstte paylaştığım koruyucu takım halinde satılır sanırım arka yüzünü satacak bir esnaf bulamazssın :) alttaki linke bakarsan fiyatı pek birşey değil 25 tl kadar

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-iphone-3g-gorunmez-seffaf-film-koruma/detay?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
incisible shileld olan da dokunmatiğinde sorun yaratıyor uzun kullanımda hele yazın parmak nemliyken işkence halini alabiliyor. body guardz var o daha iyi ama uzun kullanımda yan taraflarda pislik toparlıyor :D o yüzden arka yapışşkanı takmadan önce ince ve fazlalık yerleri kesin :D birde inanılmaz sabır ve beceri istiyor sitelerde görüldüğü kadar basit değil uygulaması :) sadece arka kılıfı var 5 tl ye satıyorlar ama sert plastik o merette daha çok zarar veriyor :D paran varsa engraved serisi var :D

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone alacağına ondan daha ucuz ve daha iyi LG ve HTC nin telefonları var

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
neye göre ondan daha iyi :) bari tavsiyede bulunurken şartları göz önünde bulundurun misal iphone yerine yakında piyasaya girecek samsung galaxy S i9000 desen anlarım :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
windows mobile kullanmasa olurdu ama win mo işte deli eden bir işletim sistemi var :D

Fatix92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Artık karar vermeye yarın devam ederim. Bugünlük teşekkürler herkese.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
itunes bağımlı değildir kur instolous bak keyfine :) harici disk olarak kullanılabiliyor :) hangi telefon convert işlemi yapılmadan ham videoyu açabiliyor :) bknz. instollous. sor bakalım iphone kullanan kaç kişi flash a ihtiyaç duymuş :) limit mi limit ne arar iphone :D evet kroyuz ama para bizde :4: yorum yapmadan önce alın şu aleti kullanın be :cool:

aldim kullandim, memnum kalmadim sattim. ben nokia n95 8gb kullaniyorum su an. internetten full divx indirip seyrediyorum convert yapmadan. ayrica ne demek flash a ihtiyac duymamislar :PFlash boru mu ? :lol: ayrica katiliyorum krosunuz :tt2:

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Bence İphone 4 Eylül-Ağustos gibi çıkar ve 2000 TL'den düşük olmaz.

Edit:Biraz attım ama :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ben şu an 3g ipod touch kullanıyorum. harika bişey ondan dolayı telefonumu değişip iphone almayı çok istiyorum. iphone 4 ve nexus one arasında kaldım. ve telefonu zorunlu olarak sol elle tutacam ondan iphone 4 biraz zorluk çıkaracak gibi. bakalım nexus one süper bi cihaz gibi duruyor :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Nedir bu iphone merakı, artık dilencilerde bile görüyorum :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
4G de antesn sorunu abartılıyor bence Arkadaşım ingiltereden 4g aldı hiç bir problem yok.