Kafam Çok Karışık ?

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşime telefon almayı düşünüyoruz . ancak
s4 harika bir telefon olmasına rağmen çok ısınıyor diyorlar birisi benim kamera bozuldu aşırı ısınmadan dedi .
htc one tasarıma diyecek birşey yok ama kamerası hala muamma ve niye en pahalı açıklayan yok .
xperia z çok kaba gibi ancak yazılım ve donanım olarak beğeniyorum. .

kardeşim illada htc one istiyor . siz ne düşünüyorsunuz çok telefoncu market gezdim herkes çok farklı şeyler söylüyor haliyle kafa karışıyor.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bende olsam one'nı seçerdim :thumbup1:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fiyat kisitlaman yoksa kardesin birak htc one alsin hem open gl 3.0 destegi ses ve ekran kalitesi yeterli batarya ömrü ile güzel bir telefon

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
htc one>diğer android telefonlar kesinlikle htc one ve kamerası muamma demişsin 4mp yanıltmasın çok iyi bir kamerası var

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
One satın almamak için bir sebep yok. Pahalı olmasının sebebi htc nin politikası. Malzeme kalitesini ve işçiliği yüksek seviyede tutup dalgalan fiyat izlemiyorlar. Yarım apple politikası diyebiliriz.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Şimdi işin şöyle bir yanı var GPU'lar farklı i9500 modeli PowerVR SGX544MP3 kullanırken HTC One Adreno 320 kullanıyor Adreno 320 OpenGL ES 3.0 desteği olmasına rağmen i9500 modelinde kullanılan GPU'nun gerisinde kalıyor.HTC One mükemmel dizayn ve süper bir ses deneyimi sunuyor fakat telefonun donanımı bana göre ileride 1080p oyunları oynatmakta zorlanacaktır zorlanmasa dahi oyunları düşük kalitede oynamak zorunda kalacaksınız.Tasarım ve ses için HTC One'ı seçin geri kalan herşey için Galaxy S4 (i9500)
HTC-One-vs-Galaxy-S4-benchmarks.jpg

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z mi kaba arkadaşım lütfen? dümdüz çıkıntısız telefon bi s4 ün arkadaki kamera detayına bak bide Z ye Suda çekim yapabiliyorsun ayrıca Stamina modu ile %40 daha fazla şarj imkanın var 4.2.2 güncellemesiyle tam canavar oldu yeni çıkacak Honaminin kamera yazılımlarıda aktarılabilecekmiş hızı dersek zaten şimdiki üst segment telefonların hepsi aşağı yukarı aynı hızda hepside iyi oynatır telefonları kasma durumu zor Htc nin arayüzü çok ram yiyor Samsunga da ne biliym güvenemiyorum şahsen ben plastik diyecem eleştirceklre ama bide çok gereksiz sensörler var samsungta barometre falan filan kullanmayacağın özelliğe verme derim o kadar parayı o yüzden s4 yerine Htc one veya Xperia Z al ama Htcnin arayüzü çok pil yiyor söyleyeyim bide kamerası 4 ultrapiksel ama gece çekimlerinde kaliteli yani sadece ışığa 3 kat daha duyarlı fotoda gösteriyor renk bakımından diğer telefonlardan daha az ve netlik veriyor

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z mi kaba arkadaşım lütfen? dümdüz çıkıntısız telefon bi s4 ün arkadaki kamera detayına bak bide Z ye Suda çekim yapabiliyorsun ayrıca Stamina modu ile %40 daha fazla şarj imkanın var 4.2.2 güncellemesiyle tam canavar oldu yeni çıkacak Honaminin kamera yazılımlarıda aktarılabilecekmiş hızı dersek zaten şimdiki üst segment telefonların hepsi aşağı yukarı aynı hızda hepside iyi oynatır telefonları kasma durumu zor Htc nin arayüzü çok ram yiyor Samsunga da ne biliym güvenemiyorum şahsen ben plastik diyecem eleştirceklre ama bide çok gereksiz sensörler var samsungta barometre falan filan kullanmayacağın özelliğe verme derim o kadar parayı o yüzden s4 yerine Htc one veya Xperia Z al ama Htcnin arayüzü çok pil yiyor söyleyeyim bide kamerası 4 ultrapiksel ama gece çekimlerinde kaliteli yani sadece ışığa 3 kat daha duyarlı fotoda gösteriyor renk bakımından diğer telefonlardan daha az ve netlik veriyor
htc nin arayüzü çok ram yiyor demişsin sence niye o kadar harcıyor arayüzü stabil tutmak için htc nin arayüzündde takılmalar yaşamazsın ama s4 ün touchwizinde ilk günden takılmaları çok rahat görürsün htc one ın kamerası gündüz çekimlerinde ise aynı performansı veriyor ancak renk ve beyaz oranı ayarı var buda kişiden kişiye değişir ben gerçekçi istiyorum dersen htc one renkler doygun olsun dersen s4 burda iş gece çekim performansına kalıyor ve burda htc one önde ayrıca htc one ın kamerası 4 ultrapixel değil megapixel

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
htc nin arayüzü çok ram yiyor demişsin sence niye o kadar harcıyor arayüzü stabil tutmak için htc nin arayüzündde takılmalar yaşamazsın ama s4 ün touchwizinde ilk günden takılmaları çok rahat görürsün htc one ın kamerası gündüz çekimlerinde ise aynı performansı veriyor ancak renk ve beyaz oranı ayarı var buda kişiden kişiye değişir ben gerçekçi istiyorum dersen htc one renkler doygun olsun dersen s4 burda iş gece çekim performansına kalıyor ve burda htc one önde ayrıca htc one ın kamerası 4 ultrapixel değil megapixel
4 megapiksel değil arkadaşım 4 ultrapiksel kamerası yani %300 daha fazla ışığı resimde barındırıyor bu da siyah ve beyaz tonların daha ağırlık basacağını gösteriyor s4 de de renkler daha ön planda Xperia Z de ise ikisindende aynı oranda var aynı zaman suda çekim fırsatıda sunuyor bunun yanı sıra Htcnin arayüzü çok ram yiyor bunu sebebini biliyorum fakat ne kadar pil yerse o kadar az dayanır ve touchwiz arayüzünü bende beğenmiyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şu konuda anlaşalım htc one ın kamerası 4 megapixel ama htc ultrapixel adlı bir teknoloji geliştirdi buda 3 tane 4 megapixel lik kameraya eşit oluyor yani 12 megapixel oluyor 12 megapixelide tek lensde o da 4 megapixelde birleştiriyor ve buna da htc ultrapixel diyor onun dışında xperia z ,htc one ,galaxy s4 hangisinin kamerası hoşuna giderse onu alır bu zevk meselesi hepsinin kamerasının birbirine artıları ve eksileri var renk oranı beyaz siyah oranı gibi onun dışında xperia z nin su geçirip geçirmemesi şans işi

avcitalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 gün falan bekleyin htc ve samsungdan phablet serisi gelecek hem one ve s4'ün fiyatını düşürür hemde donanım v.s olarakta daha önde olacaklar :)

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar verdiğiniz değerli ve faydalı yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum . sanırım htc one alıyoruz :)