Erdem Alsırt
Asistan
Selamlar... Kafam karışık çünkü bir forum sitesi buldum adıda "Kadınlar Kulübü" şimdi benim aklımda şöyle bir soru var neden bir insan Cinsiyet ayrımcılığı yapmak ister? Forumun kurallarında "KESİNLİKLE ERKEK ÜYE KABUL EDİLMEMEKTEDİR." diye buyurmuş durumdalar. Anlamıyorum bayanların/kızların erkeklerle dertleri nedir?
Forumları hiç ilgimi çekmedi ama bir insan neden böyle bir tarz forum sitesi açma ihtiyacı duyar? Onlar ne oluyor lezbiyen mi nedir? Yeni nesil çağdayız artık bayanların da gamer veya böyle erkeklerin ilgi duyduğu tür şeylere ilgi duyması gerekiyor artık bence. Onların hala daha makyaj, bakım türü şeyler dışında başka hiçbirşeye odaklanmamaları sizcede garip değil mi? Mesela YouTuber kız sayısıda haliyle az... Selen Teksöz var, Duygu Köseoğlu var bunlar fenomen YouTuber'lar ama sayısı birkaç tane anca... Zaten bayanların çoğu yeni nesile uyum sağlayan, PC toplayan türden olsalardı emin olun şuan herkesin bir ilişkisi olurdu.
Bu arada benim kişilik yapım Omega sanırım... Yani en saf kişilik yapısı. Siz hiç "Altın Dişi" diye bir terim duydunuz mu? Altın Dişi yani Altın bayan anlamında. Selen Teksöz, Duygu Köseoğlu gibi YouTuber'lar buna iyi örnek olabilir.

Son düzenleme: