Kafam çok karışık... Neden mi?

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Selamlar... Kafam karışık çünkü bir forum sitesi buldum adıda "Kadınlar Kulübü" şimdi benim aklımda şöyle bir soru var neden bir insan Cinsiyet ayrımcılığı yapmak ister? Forumun kurallarında "KESİNLİKLE ERKEK ÜYE KABUL EDİLMEMEKTEDİR." diye buyurmuş durumdalar. Anlamıyorum bayanların/kızların erkeklerle dertleri nedir? :D Forumları hiç ilgimi çekmedi ama bir insan neden böyle bir tarz forum sitesi açma ihtiyacı duyar? Onlar ne oluyor lezbiyen mi nedir? Yeni nesil çağdayız artık bayanların da gamer veya böyle erkeklerin ilgi duyduğu tür şeylere ilgi duyması gerekiyor artık bence. Onların hala daha makyaj, bakım türü şeyler dışında başka hiçbirşeye odaklanmamaları sizcede garip değil mi? Mesela YouTuber kız sayısıda haliyle az... Selen Teksöz var, Duygu Köseoğlu var bunlar fenomen YouTuber'lar ama sayısı birkaç tane anca... Zaten bayanların çoğu yeni nesile uyum sağlayan, PC toplayan türden olsalardı emin olun şuan herkesin bir ilişkisi olurdu. :D Bu arada benim kişilik yapım Omega sanırım... Yani en saf kişilik yapısı. Siz hiç "Altın Dişi" diye bir terim duydunuz mu? Altın Dişi yani Altın bayan anlamında. Selen Teksöz, Duygu Köseoğlu gibi YouTuber'lar buna iyi örnek olabilir.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Çok fena saçmalamışsın birader. Mahremiyet diye birşey var biliyor musun? Senin pencerenden baksaydık Allahın bütün insanları tekdüze yaratması gerekirdi o zaman. Kadın-erkek ayrımına gerek kalmazdı yani.

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Çok fena saçmalamışsın birader. Mahremiyet diye birşey var biliyor musun? Senin pencerenden baksaydık Allahın bütün insanları tekdüze yaratması gerekirdi o zaman. Kadın-erkek ayrımına gerek kalmazdı yani.
Anlamadım ne demek istediğini tam olarak ama neyse...

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Forumun yarısı kadın hesabı açan erkek abazalarıyla doludurm diyim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu durumun kafanı bu kadar karıştırması ilginç. Sence bir genç kız, inci sözlükte takılabilir mi?

Kadınlar kulübü, kadınların rahatça konuşabilecekleri, bir arada bulunabilecekleri bir yer. Kendi içlerinde küfür etseler bile sıkıntı olmaz, her türlü dertlerini konuşabilirler.

Ayrıca neden teknoloji ile ilgilenen kadın olmadığını düşünüyorsun ki? Bizim aktif bir üyemiz olmasa da, bir çok bayan üyemiz var.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Abaza kadın olabilir bununla birlikte ben bile o forumdan faydalanmış birisiyim nasıl dersen şu bacaktaki kıllar için bir kaç yazı okudum forumdan. yani kadınların böyle bir forumda bulunmaları normal ki kadınlar bir çok özel durumlarına çözüm arıyorlar bence bu gayet normal. bi kadının özel durumu için buraya konu açması çok saçma olurdu çünkü genellikle erkek kullanıcı var bir de böyle düşün :)

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Bu durumun kafanı bu kadar karıştırması ilginç. Sence bir genç kız, inci sözlükte takılabilir mi?

Kadınlar kulübü, kadınların rahatça konuşabilecekleri, bir arada bulunabilecekleri bir yer. Kendi içlerinde küfür etseler bile sıkıntı olmaz, her türlü dertlerini konuşabilirler.

Ayrıca neden teknoloji ile ilgilenen kadın olmadığını düşünüyorsun ki? Bizim aktif bir üyemiz olmasa da, bir çok bayan üyemiz var.
Aktif olmasada burada bir kaç tane altın bayan olabilir ama altın çünkü nadir az sayıları. :) Sorunda bu zaten yaygınlaşmadı teknolojiyle ilgilenen bayanlar henüz...