• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kadın sürücünün park çilesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Rusya'da otomobilini parketmeye çalışan bir kadın sürücünün çektiği zorluk, başka sürücüler tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte parketme zorluğu çeken kadının zor anları;

[SDNTV]http://video.haber7.com/videos/flv/20120325120215.flv[/SDNTV]

Kaynak

Kadın oLmak pişmanLıktır :P

bence arabası süren çocuk bu ne böyle :D hele en sonu utanmasa eve gircek :D

adam vidyonun sonunda gülmekten kopuyor galba :)

Arabanın Rengi Hoşuma Gitti :D Bu Kadın Da Ehliyeti Herhalde Gazeteden Almıştır. 29 Kupona Ehliyet Veriyorlar Herhalde :P [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] : Ne Düşünüyorsun Bu Konu Hakkında ? :D [MENTION=111494]acer[/MENTION] seninde fikrini alayım :D [MENTION=47620]spybot[/MENTION] seninde :D

Böylelerinin arabası oluyor ya :D

aşırı dikkatli olmak istemeleri dikkatsizliğe yol açıyo ah bir de anlasalar :D

Dün balkondayım. Bir tane kırmızı fiesta var. İçinde de bayan :D Park etmeye çalışıyor. Yapmak istediği şey en fazla 30 sn sini alır ama kadın tam 3 dk boyunca bir ileri bir geri uğraşıp durdu :D

En sonunda da inerken bana öfke dolu bir bakış attı ki sormayın :D Ne gülmüştüm

Dün balkondayım. Bir tane kırmızı fiesta var. İçinde de bayan :D Park etmeye çalışıyor. Yapmak istediği şey en fazla 30 sn sini alır ama kadın tam 3 dk boyunca bir ileri bir geri uğraşıp durdu :D En sonunda da inerken bana öfke dolu bir bakış attı ki sormayın :D Ne gülmüştüm
Ne bakıyon? Ayımı oynuyor demek istemiştir.:mrgreen::laugh:

Ne bakıyon? Ayımı oynuyor demek istemiştir.:mrgreen::laugh:

Arabanın içindeyken de çok fena baktı :D Beceriksizliğini gözlerimde görüyordu demek ki :D

"Ne bakıyorsun be!" gibi laf etmedi :P Etseydi "güzele bakmak sevaptır" dedim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne zaman hata yapan bir araç görsem'Kesin Bayan Sürücü' derim,çoğundada haklı çıkıyorum.:mrgreen::w00t:
Bu laf esnasında yanımda eşim var ise 'çok mu komik' der her zaman.:w00t::D

Videoyu çekende hiç yardım edeyim demiyor.

şakadır şaka,o kadar da değil,olmaz yani,olamaz!! mı ki acaba? trafik güvenliği için ehliyetinin elinden alınması gerek,tabii varsa?

En azından güvenli bir yere çekmiş oldu:)

Aslında ehliyet kursları park edebilme becerisini ölçen sınav yapacak.Geçemeyen trafiğe çıkmasın boşuna :D

Işte o zaman ehliyet alımı gerçekten zorlaşmış olur:)