Nightmare837
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 44
-2.
Kolum ve omuz kasina sahibim ,karin kasım yokHocam kaslı bir vucudamı sahıpsınız yoksa normal mi çünkü bu kiloada o tekrar sayısı baya iyi sanırım
Nizami olarak çekmek gerçekten çok önemli, 2,3 arkadaşım yanlış çekerek omuz ve sırt kaslarını yırttı dikkat etmek gerekŞınav çekmek kolaydır zor olan gerçekten nizami şınav çekebilmektir.Sayıdan önemli olan düzgün çekebilmek çünkü doğru kas gruplarını çalıştırmış oluyorsunuz yoksa hareketten çalmış oluyorsunuz tıpkı sırt çalışırken sırtın yerine kollarınızla çekmek ve sonucunda sırtınızın değil kollarınızın gelişmesi gibi.Ben nizami yapmaya çalıştığım zaman 10 tane anca çıkıyordu nizami olmadan ise 30 40lara geliyordum spor yaptığım zamanlar 3 4 aydır yapmıyorum sakatlıktan dolayı şimdi kaç çıkar bilemem ama min 10 yaparım yine de diye tahmin ediyorum.Buyrun video izleyin kendiniz karar verin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bu videoyu da altyazı açarak izlemeniz size bir fikir verecektir diye düşünüyorum ?
Bacak bacak üstüne nasıl sürüyorsun alnHocam bir de bisiklette bazen bacak bacak üstüne atarak sürüyorum zararlı mı?
Yokuş yukarı değil de yokuş aşağı giderken değişik şekillerde sürebiliyorum hocamBacak bacak üstüne nasıl sürüyorsun aln
Sen cambaz olarak doğmuşsun haberin yok. Cambazlar yapıyor o hareketleri, ona bisiklet sürmek demiyoruz biz.Yokuş yukarı değil de yokuş aşağı giderken değişik şekillerde sürebiliyorum hocamÖrneğin yolun kenarında bir tümsek var; 20-30 cm yüksek. Ben oradan ayakta bir şekilde geçebiliyorum. Bisikletle yani. Ve iki ayağımı da aynı hizada tutuyorum.
Gayet normal tabi yine de bilen biri görmesi lazım nasıl yaptığını ?Bacak bacak üstüne nasıl sürüyorsun aln
Şu doğru şınav çekme videosundan sonra bir deneyeyim dedim, acıyı iliklerime kadar hissediyorum normal mi?
Tek ayağım havada tek ayağım ayakta sürebiliyorum mesela. O kol gücü de gerektiriyor, dengeyi sabitlemek içinSen cambaz olarak doğmuşsun haberin yok. Cambazlar yapıyor o hareketleri, ona bisiklet sürmek demiyoruz biz.
Aga nası oluyo o ? Ben de 2006lıyım 12 yaşındayken boyum 150 falandıüzülme en azından 1.75 olursun ben 2006 lıyım 12 yaşındayken 1.72 dim
Zor görünüyor hocam denemek lazımPeki kaç kişi böyle düzgün geri takla atabilir?
Karın kaslarını düzene sokuyor.
Düzgün olarak 5 adet yapıyom sonrasında başım dönüyor yapamıyom.
Başım dönmese Düzgünce 9 adet net yaparım.
Askerde öğrendim.
Sadece fit bir vücuda sahibim kaslı vücudum yok ne yazık ki daha çok yüzücü vücuduna benzediğini söyleyebilirim ?
Yukarda emin değilim ne derece nizami demişsin o videoyu onun için attım ben de ilk izlediğim zaman dedim ki nizami yapmıyormuşum.Video yabancı ama türkçe altyazı seçeneği var bahsedilen noktalara dikkat ederek bir dene bakalım nasıl olacak ?
E yani videolarda detaylıc
Zor görünüyor hocam denemek lazımPeki kaç kişi böyle düzgün geri takla atabilir?
Askerde öğrendim.
Zor görünüyor Hocam Denemek LazımPeki kaç kişi böyle düzgün geri takla atabilir?
Askerde öğrendim.
Bende kafayı yicem saçma sapan şeyler oluyo bazen ne zaman duzeltilecek acabaTekte 50 şınav çekemeyen erkek değildir ?
Tekte 60 şınav çekemeyen erkek değildir ?
3 mesaj gitmiş .d
Valla hocam bizim genetik biraz uzun. Benim bütün aile genellikle en az 1.76 ama ben 1.84 1.85 filanım şuan heraldeAga nası oluyo o ? Ben de 2006lıyım 12 yaşındayken boyum 150 falandı
Ben şimdi kız mıyım :/Tekte 50 şınav çekemeyen erkek değildir ?
3 mesaj gitmiş .d
maalesef gerçek Allahtan kilolu değilim ihtiyaç duymuyorum
ufak at da civcivler yesinRekorum 129.
Off nasıl zorlanmıştım.
ufak at da civcivler yesin
bir de nizami de 129 çekiyorsundur.Atmıyorum 15 yaşındayım Ankara DİBA'da basketbol oynuyorum A takımı.
bir de nizami de 129 çekiyorsundur.
derkenEvet çekiyorum var mı bir diyeceğin?
derken
insan şaşırıyor normal olarak
bizim salon hocamız 80'i geçemezken senin 129 demen beni şaşırttı