Hasan Taha Irmak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Arkadaşlar Yaş 14 Tek seferde 30-32 şınav çekebiliyorum sizler kaç çekiyorsunuz? yaşıma göre idealmi?
Hocam benim boy 174 kilo 63 32 falan çekiyorum hergun çekmeye çalış yaparsınYaş 14. Yarım şınav çekebiliyorum. Vücudu bi kere indirdiğim zaman, bir daha kalkmıyo. Aşırı kilolu da değilim. boyum 1.70, kilom 70 Gücüm, kuvvetim yerinde ama şınavı bir türlü çekemiyorum.
+1Yaş 14. Yarım şınav çekebiliyorum. Vücudu bi kere indirdiğim zaman, bir daha kalkmıyo. Aşırı kilolu da değilim. boyum 1.70, kilom 70 Gücüm, kuvvetim yerinde ama şınavı bir türlü çekemiyorum.
Kollarınız kiloyu kaldıramıyor sanırım hocam senın yaş boy kilo kaçtı
Kilom size göre baya fazla. Sebebi bu demek ki.Hocam benim boy 174 kilo 63 32 falan çekiyorum hergun çekmeye çalış yaparsın
Kilo fazla ama nası fazla yağ mı kasmı bu önemliKilom size göre baya fazla. Sebebi bu demek ki.
Anlamadım dostum, sana sokuyorum ne demek?ben 100 + sana sokuyorum
Bende çozemedim LoLAnlamadım dostum, sana sokuyorum ne demek?
Hocam ben ne kadar nizami çekiyorum Bilmiyorum benim kollar biraz daha geniş ama vuruyor yani 20 dk arayla 2 kere 30 çektimyaşım 16 6 ay öncesine kadar salona gidiyordum yaklaşık 7 ay gittim, salonda 42 şınava çıkabilmişitim (dar kol açıklığında) şuan hiç çalışmıyorum az önce denedim 17 de kaldım
triceps(ön kol) çalışabilirsinHocam ben ne kadar nizami çekiyorum Bilmiyorum benim kollar biraz daha geniş ama vuruyor yani 20 dk arayla 2 kere 30 çektim
Yaşına göre iyi senin yaşında bende öyleydim.Arkadaşlar Yaş 14 Tek seferde 30-32 şınav çekebiliyorum sizler kaç çekiyorsunuz? yaşıma göre idealmi?
Biraz Sallıyor gibisin.Boyun varsa işin daha zor.Ben 14 yaşındayım 1.83 boy var. Voleybol sağolsun 70 civarı çekebiliyorum
Hocam 30 çekip 45 saniye bekleyip yine 30 girememtriceps(ön kol) çalışabilirsin
bu arada 20 dk. çok fazla faydalı olması için maks. 45sn. dinlenmelisin
Hocam boyda maşallahınız var benimde uzamam lazım futbolda stoper mevkisindeyim umarım uzarım genlere pek güvenmiyorumda boy 174 bakalımBen 14 yaşındayım 1.83 boy var. Voleybol sağolsun 70 civarı çekebiliyorum
Dediğim gibi koronada haftanın 5 günü. Korona yokken 7 günü sabah fitness öğleden sonra Teknik antremanı oluyor. Yani istemesen bile forma giriyorsunBiraz Sallıyor gibisin.Boyun varsa işin daha zor.
Ama galiba sana kendimi inandırmam biraz zor. Yüz yüze gelmedenBiraz Sallıyor gibisin.Boyun varsa işin daha zor.
Eğer sallamıyorsan 77 iyi rakam.Sadece "77" olmasından kaynaklı dedim.Dediğim gibi koronada haftanın 5 günü. Korona yokken 7 günü sabah fitness öğleden sonra Teknik antremanı oluyor. Yani istemesen bile forma giriyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama galiba sana kendimi inandırmam biraz zor. Yüz yüze gelmeden
77 yazmadım 70 civarı yazdımEğer sallamıyorsan 77 iyi rakam.Sadece "77" olmasından kaynaklı dedim.
biraz zor ama helal olsunBen 14 yaşındayım 1.83 boy var. Voleybol sağolsun 70 civarı çekebiliyorum
zaten 30 la devam etmek zorunda değilsinHocam 30 çekip 45 saniye bekleyip yine 30 giremem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam boyda maşallahınız var benimde uzamam lazım futbolda stoper mevkisindeyim umarım uzarım genlere pek güvenmiyorumda boy 174 bakalım
bence sayıyı giderke azaltmaktansa setleri 30 a veya 25 e sabitlemek daha mantıklıbiraz zor ama helal olsun
zaten 30 la devam etmek zorunda değilsin
benim planım şöyleydi
tur 1 35 tekrar
30sn.
tur 2 28 tekrar
40sn.
tur 3 20 tekrar
60sn.
15 tekrar
eğer dayanabilirsen devam edebilirsin
Yaş 17. 0 şınavArkadaşlar Yaş 14 Tek seferde 30-32 şınav çekebiliyorum sizler kaç çekiyorsunuz? yaşıma göre idealmi?
Teşekkürler kankam denerimbiraz zor ama helal olsun
zaten 30 la devam etmek zorunda değilsin
benim planım şöyleydi
tur 1 35 tekrar
30sn.
tur 2 28 tekrar
40sn.
tur 3 20 tekrar
60sn.
15 tekrar
eğer dayanabilirsen devam edebilirsin
Kolların zayıf olabilir kankanedense şınav çekemiyorum boyum uzun ondanmı kolum uzun ondanmı bilemiyorum ciğer kısmında nedense bi daralma oluyor
giriş için sayıyı arttıramazsın maks 2 set dayanırsınbence sayıyı giderke azaltmaktansa setleri 30 a veya 25 e sabitlemek daha mantıklı
mesele 3 set 25 tekrardan başlasın Ondan sonra zamnala 25 i 30 yapsın sonra 3 seti 4 set yapsın. Burda 25 örnek sayı eğer zor gelirse 20 den başlayabilirgiriş için sayıyı arttıramazsın maks 2 set dayanırsın
şöyle olabilir ilk setlerde 20 - 22 başlarsın öyle düşünülebilir ama şınavda hem set hem tekrar arttırmak çok zor squat gibi değil