• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaç Kişi Yorumları Okuyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deffall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Ya Bazen düşünmeden edemiyorum. Bir konu açılıyor ilk sayfada iken sorun yok ama 2. sayfaya ve daha sonraki sayfaya yorumlar düşmeye başladıktan sonra cevaplar biraz ilginç oluyor sanki.. Yani konuya tıklıyoruz. Yazılan şeyi okuyup diğer insanların yazdıkları yorumu okumadan hemen aşağıdan hızlı cevap veriliyor gibi geldi bana..

Benimde merak ettiğim şey bu. Acaba kaç kişi yazılan yorumları kaç sayfa olursa olsun okuduktan sonra cevap yazıyor ?

NOT: En çok kullanılan topiçler hariç ( örn: gc online listesi , ne dinliyorsunuz vs vs. )

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet bende fark ettim bunu gelişi güzel cevaplar veriliyor bazen.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yorumların çoğunu okurum hele ilgilendiim bir konuysa :)

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Deffall amma konuya değinmişin ha :D vacip42e katılıyorum ilgi alanımdaysa veya sevdiğim bir arkadaşsa konuyu açan cevap yazarım ..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Cevap yazacağım bir konu ise okrum yorumları.Eğer yorumlar sayfalarca olmuşsa sondan bir kaç sayfasını okuyabilirim.

Ama katılmadığım bir nokta var.İlk sayfadaki ana konuyu okuyp diğer yorumları okumadan cevap vermek ilgisizlik değğil bence.Tam da amaca yönelik bir iş olur.

Yani bir konu içeriği üyeler tarafından saptırılabiliyor.Bu yüzden yorumları okumadan direk konuyu okuyup torum yapanlar ,konuyu saptıranlara birşeyler hatırlatıyodur.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Genelde okuyorum çoğu yorumları.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bilmem bence çok ilginç bir konu değilse bütün yorumlar okunmaz. İlk sayfadakilere göz gezdirilir yorum yazılır.

Burası önemli "yorum yazılır" Bence her konuya yorum yazmak gerek. Okuyorsanız yazın iki cümle sizin de tuzunuz olsun.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Başlığa bakarak konuya ya hiç girmem
Ya da girdiysem tamamını okurum
Yorum yazmaya gelince, yorum olsun diye yorum yazmam ;)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Cevap yazacağım bir konu ise okrum yorumları.Eğer yorumlar sayfalarca olmuşsa sondan bir kaç sayfasını okuyabilirim.

Ama katılmadığım bir nokta var.İlk sayfadaki ana konuyu okuyp diğer yorumları okumadan cevap vermek ilgisizlik değğil bence.Tam da amaca yönelik bir iş olur.

Yani bir konu içeriği üyeler tarafından saptırılabiliyor.Bu yüzden yorumları okumadan direk konuyu okuyup torum yapanlar ,konuyu saptıranlara birşeyler hatırlatıyodur.

Ben orda ilgisizlik demedim yanlış anlaşıldı sanırım. Orda kast ettiğim örneğin hani bir şey soruyor altta birileri cevaplıyor ama sonradan yazan yorumları okumadığı için ya aynı şeyi tekrarlıyor farkında olmadan yada çok mantıksız birşey yazıyor. Ya da nasıl sölim kendi aynı başlığın altına bir soru soruyor benzer bir soru .. aslında yorumlarda sorduğu sorunun cevabıda oluyor ama okumadığı için görmüyor vs vs ..

Tabiki de senin dediğine katılıyorum.. Ama benim kast ettiğim tam olarak bu konu üzerindeydi.. Genede açıklama için saol.

Deffall amma konuya değinmişin ha :D vacip42e katılıyorum ilgi alanımdaysa veya sevdiğim bir arkadaşsa konuyu açan cevap yazarım ..

Sdn ye takılmaya başladığımdan beri gerçekten çok şey öğrendim. Bu beni mutlu ediyor. Ama bunların yanında gözüme batan şeyleride paylaşmak istedim. Sanırım biraz fazla battı gözüme :stuart:

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana da garip gelen mesela açtığım bi konun 800 küsur kişi tarafından okunup sadece 2 kişi tarafından cevap yazılması

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
bana da garip gelen mesela açtığım bi konun 800 küsur kişi tarafından okunup sadece 2 kişi tarafından cevap yazılması

En zor olan da o! Yaw sekizyüz kişi okudu bir şey anlamadı mı ki sadece iki kişi yorum yazdı demekten kendini alamıyor insan.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Bu da ayrı bir konu.. Frespo duy bak sadece bende yok sorun :)

bendedim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3. sayfadan sonra benim canım sıkılıyor ve gözgezdirmeye başlıyorum. 5. sayfadan sonraysa okumayı bırakıp hemen cevap veriyorum.

bazen daha önce aynı şeyi söylemiş oluyor insanlar ama napalım, kısmet :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sayfalarca Yorum varsa Önce ilk mesajı kavramaya çalışırım sonra ilk sayfayı, ortalardan bi sayfayı, ve son sayfayı okuyarak konuyu tekrar kavramaya çalışırım sonra cevap yazarım :)

Kavrama sorunum olduğunu bu mesajı yazarken anladım :D

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yorumların ortalama %85'inin tamamını okurum
geriye kalan %15 lik kısmın da yarısını okurum
bazen 10 sayfa yorum okuduğum oluyor:)
tabi bu arada gözde bir uyuşma başlıyor:D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konu ilgimi çekerse tüm yorumları okurum.Sayfada 40 mesaj görüntüleme seçeneğini işaretlediğim için,normalde 4 sayfa gezeceğime bir sayfada okuyorum o kadar mesajı.İnanın sayfa çevirmekten daha az zahmetli :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ilgimi çeken bi konuysa hepsini okurum
zaten ilgimi çeken konuları açtıgıma göre okurum :d