Kablosuz modem mi router mi

fatboy310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler benim bir sorum olacaktı.airties marka tek portlu bir adsl modemim var yeni laptop aldığım için kablosuz bağlantıya ihtiyacım var.acaba kablosuz modem mi alsam yoksa araya router mı ? fiyat olarak baktığımda router daha uygun fakat sorun çıkartırma bana hangisi daha sağlıklı olur onu öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir kaç gün önce abim modem alıyorum diye gitmiş router almış. Şimdilik bir sorun yok.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
router alırsan sakın linksys alma airties le uyumsuz. ben de senin gibi yaptım gidip aldım sonra başka bi modem almak zorunda kaldım.

Reaksiyon puanı
189
router alırsan sakın linksys alma airties le uyumsuz. ben de senin gibi yaptım gidip aldım sonra başka bi modem almak zorunda kaldım.
Kablolu bağladığın sürece sorun olmaz. ip adreslerini doğru verir ayarlarsan hiç sorun yaşamazsın. airties+linksys çok defa ayarladım.

Eğer iki cihaz arası kablosuz bağlantı yapılacaksa (wireless sinyal uzatma için kullanılır bu yöntem) iki cihazın da aynı marka olması gerekir. sebebi de sinyal uzatmada cihazlar kendilerine has özel bir protokol ile anlaşıp güvenlik verilerini diğer cihazlar ile paylaşır...

fatboy310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. walla yorumlara bakılırsa en temizi wireless modem almak olacak.peki önere bileceğinizi bir model var mı

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hazır konu açılmışken bende kablosuz modem düşünyüroum.Oyunlarda veya dosya indirmede sıkıntı olurmu?